Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Decki,hrvatski \"uskok\" je utvrdio da odredjeno osoblje koje se predstavlja sa --U-- su Shiptari. Unatoc svjemu mi nastoimo locirati odredjenog sujekta. Imajte ugodan den!
UBI POKOLJI DA SMRDLJIVI SRBIN NE POSTOJI!!!!!!!!!!VRBA KOLAC JASENOVAC!!!!!!!!!!!
@++MU++ Istina boli....
Sta je ovo dva minuta mrznje?
@srba;lijek za vas smrde je jasenovac. NOZ,KOLAC,JASENOVAC!!!!!!!!!!! UBI ,POKOLJI DA SRBIN NE POSTOJI!!!!!!!!!!!! ++U++
@nejasno Ne razumijem ni ove Bosnjake stalno neka proslost.. :) Pa proslost ti je majmune i ovaj posljednji rat! Pa sto ne cutite o stradanju u njemu? A jos je stradanje Srba u ww2, od vas i Hrvata 100 puta vece ! @++U++ Samo se okreni oko sebe i vidices da vas u BiH vise i nema! Ono gdje nismo mi, pomesce vas Bosnje! Trudite se da zakrpite Hrvatsku na teritorijama gdje su zivili Srbi, pa i to ne uspijevate :) Presipate Hrvate iz BiH u Hrvatsku, sto bi rekli iz supljeg u prazno ! :) U BiH jos malo pa cete biti nacionalna manjina ! I nemoj da mi kazes da ste konstitutivni ! Jer vas ima taman koliko je bilo i Srba u Hrvatskoj 1991, a takodje su bili konstitutivni u Hrvatskoj! I kako ste vi rjesili taj problem od 14% Srba u Hrvatskoj i njihove konstitutivnosti, mislim da i vama u BiH slijedi isto rjesenje, jer je situacija identicna !!! Samo Bosnje i Srbi vas proglase za \"balvan revolucionare\" i odoste vi u PM :)))
risto glupane,nauci da pises hebo te vuk karadzic!!!!!!!!!! nemoj=jedna rijec. NOZ,KOLAC,JASENOVAC!!!!!!!++U++
Kad god vam se kaze istina, vi ne pustate komentare!!! Ali zato pustate srbomrzacke do besvijesti!!! Ja samo razlozno pokusavam objasniti ovom vasem bosnji da grijesi sto se tice podneblja i sto se ne zna svrstati u ilire ili slovene
Vidi molim te, ni jedan komentar da mi puste, pa jeste, ako ste plavi, onda niste iliri, sta to vi, jeste li ovi ili oni, ebo te??? Ma, sram vas bilo turci!!!
@--U--, pofafas ti moj Srpsko-Turski racku! Ali ne moj da grizes kao ona mala iz Zadra!
isus krste, pa je li to hrvatska i bosna bombardirala srbiju i pobila nejac
Ja bolje da ne idem u Croaciju,da ne cackam mecku pod precagu! Odo ja iz mog Aski-Serbistana u Tursku! Mi smo sa njima bili u Zajednici sedam puta duze no sa Hrvatskom. Ne stidim se svojih gena. Pre ili kasnije pokaracemo sve plavusanke na balkanu pa cemo svi biti garavi. Turci su tolerantniji bili prema pravoslavnoj crkvi no Hrvatska. SELAM pozdrav.
NOZ,KOLAC,JASENOVAC ++U++
hahahhahaha cuj zamalo pade zagreb,j*basmo vam mamu u jasenovcu pa i 90-ih u HR a o Bosni i da ne pricamo, kako ste samo bijezali iz rovova ko kakve p*ckice a kad bi vas uhvatili plakali ste ko mala djeca,poznati ste po kukavicluku kroz istoriju,nema vam ravnih po pitanju kukavicluka, to je sigurno!!!!!!!!
pa probali hrvati da zavrse posao pa zamalo pade zagreb probali i u bosni pa bilo help bazniaaa ,j.ebe.n je to posao