Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vuče, i makni se od bosne
moze Beograd da se zalaze za sta hoce bitno je sta mi u Republici Srpskoj kazemo!!!
Naravno da Srbija podrzava teritorijalnu nedjeljivost BiH. To je uvjek podrzavala jer je uvjek govorila da je BiH Srbija. To je i ono sto su im EU, Carl Bildt i OHR obecali ako slusaju njihove savjete. Butmir ce u historiji biti zabiljezen kao dan stvaranja Europske Palestine a razlog zasto Butmirski sporazum nije nikada uspjeo je zato sto EU i Carl Bildt nisu nikada ni imali namjeru da ovo podrucje napravi podrucjem mira i uzajamnog postovanja. Europski krscanski klub ima jedan cilj, a to je stvaracnje ciste krscanske europe. Sada dolazi plan B kako ga Carl Bildt zove, a to je provokacija i stvaranje mrznje medju Bosnjacima prema svemu krscanskom kako bi ih proglasili teroristima. Dalje se zna.
A nacista ti je samo dido handzar, i zato ne laj, i ja kazem.
Pipo, konju, to tebi ni jedan Srbin ne valja? Imas problem, Pipo, veliki problem.
Ne laj turčine, ne laj moglo bi ti se razbiti o glavu.
Srpski psi smirite se nije vam ovo 92.-a
Ovaj nacista na slici je jedan od najvecih neprijatelja drzave BiH-e!ON licno mjesecima lobira protiv ukidanja viza nasoj zemlji od EU-e!Sve sto izjavi on il nacista tadic smatrajte obratno! U svakom slucaju jos nije bilo adekvatne tuzbe protiv nacisticke genocidne srbije,nisu isporucili srbskog hitlera maldica i to je dovoljno da se srbija tuzi!GRADJANI Bosnohercegovci bi licno trebali SAMI kolektvno tuzit nacisticku srbiju za sve ratne zlocine i genocid,ko i danasnje fasiste na vlasti!Narod je taj,gradjani su ti koji mogu promjenit nesto,ne cekaj na politicara sta ce ti nardeit,politicar radi u svoju korist i fotelju.Cast pojedincima! Sve u svemu ovaj na slici je vise neg OPASAN i zvjer,kostim kravata i vizit kartica al u sustini gori od krepalog naciste milosevica! BiH4EVER!
de ti vuče založi sta sa hastala i drži se svoje avlije
se vi genocidasi ne zauzimajte jer od te vase price nema nista......Narode pamet u glavu i ucite djecu svoju da znaju sa kakvim zivotinjama zive i budite uvijek spremni i na oprezu
mi bosnjaci se spremamo za najgore a to je da srbima posamo k,it.aje i lizemo SU.P.A.K
Mehmedu tursko kopile mnogo si jak na ovome internetu.A kad bi se sutra zaratilo (to sto ti zelis) nebi te nigdje bilo.A i ta tvoja zelja je neostvariva.
Vlahadijo koga ba to više zanima za šta se vi zalažete i šta mislite. Mi se spremamo na najgore bez obzira šta vi mislili. Dolaze generacije koje će biti svjedoci oslobađanja Bosne od opančara.
I mi u BiH podrzavamo svaki dogovor izmedju kosovski pravoslavaca i kosovara i postovacemo svaku njihovu zajednicku zelju o nedjeljivosti i suverenitetu srbije