Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva sumanutost radikala! Zaista bih voleo na trenutak da dozivim to stanje deluzije...Naravno da su pregovori jedini nacin da se bilo koji problem resi, pa i problem Kosova i pristupanja EU! Nikakvim teranjem inata i udaljavanjem od "protivnika" necemo postici nista! Velicina predsednika Nikolica i jeste u tome sto je spreman da predje preko mnogih stvari radi visih ciljeva, a pre svega interesa srpskog naroda!
Toliko o tome da su srbi ekstremisti , pogledajte malo u svoje dvorište , kakve vam se stranke nalaze na vlasti , i sa kakvom retotikom se pobedjuje na izborima , a o Hrvatskoj da ni ne pričam , tamo ako nisi ustaša izdajnik si .
Pluskvam perfekat srbijskog nacionalizma, koje su i sami Srbi prerasli vec odavno
Radikali postoje i dalje?
http://bihdijaspora.com Kusturicin Andrićgrad na otetoj bošnjačkoj zemlji
He, radikali, politicka sila Srbije koje ni Srbijanci vise ne fermaju
Za neupucene, radikali su vanparlamentarna marginalna stranka zaludjenika
Ja sam ponosan Radikal, iako bih radije bio RAD(n)ik AL.
Najbolji Nikolicev potez u karijeri je sto je napustio radikale...
Samo nanose stetu Srbiji ovakvim delovanjem!
Koga jos zanima sta rade radikali? Oni prakticno i ne postoje vise...
Srbija treba da bude srecna i zadovoljna sto ima coveka poput Tomislava Nikolica za Predsednika!
Ja bih ovo nazvao pre pokusajem protesta nego protestom!
Bilo bi dobro da se i u svim zemljama okruzenja ekstremne stranke spuste ispod cenzusa, kao sto je slucaj sa radikalima u Srbiji...
Radikali su u Srbiji prevazidjena stvar!