Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tip je pametan jer nece biti optuzen za pljacku vatrenim oruzjem razlika robije naj manje 5 godina a u ostalom nije se mogo desit neki belaj da slucajno nekog ubije kao sto se zna desit kad se pljackas izgubi i podje rokat
hahaha glupi smrdin
Moze i plasticni da opali...
.... preneseno sa radio Yerevana... Slusate radio Jerevan. Nas slusaoci su nas pitali: „ Je li istina da je Akopian dobio u nedelju 100.000 rubalja na državnoj lutriji? Nas odgovor: ”Istina je. Samo nije bilo u nedelju nego u ponedeljak. I nije Akopijan nego Vagramian. I nije na lutriji nego u sahu. I nije 100.000 nego 100 rubalja. I nije dobio nego je izgubio„.
AHahahhahahahahahah
Ovo garant Meho iz Cekrcica.Prodo 20 kila bakra pa reko da vidi svijeta malo.
barem nece biti optuzen za oruzanu pljacku
Ja mangupa i govana