Nakon dvije decenije pauze
0
Beograd: Počela podjela Titove imovine
Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TITO JE POSLIJE 40 GODINA VLADAVINE SVOJIM NASLJEDNICIMA OSTAVIO SAMO ORDENJE ! HADŽIPAŠIĆ JE POSLIJE 4 GODINA VLADAVINE SVOJIM NASLJEDNICIMA OSTAVIO 34 MILIONA KM ! ŠTA MISLITE KOLIKO ĆE OSTATI IZA RAZNIH NEDŽADA BRANKOVIĆA I INIH ULTRA KRIMINALACA?
Hvala Bogu sto sam bar pola zivota proveo u vrijeme Titovog komunizma,,pljacke i diktature.Puno mi je bolje bilo nego sada u ovim zlatnim vremenima i demokratiji.Tito hvala ti...
UZ MARSALA TITA JUNACKOG GA SINA
Vlasništvo koje države, nije valjda srbije koja pljuje po Titu ?
Bratstvo - jedinstvo je završilo na dva flora, u masovnim grobnicama i koncentracionim logorima Na kojem od ta dva flora želiš da ti sviram? Pičko jedna nostalgična! J-e-b-o ti Jugoslavija majku! J-e-b-o ti balkan beat majku! J-e-b-o ti regija majku! J-e-b-o ti Tito i oca i majku! Bratstvo - jedinstvo je završilo na dva flora, pred streljačkim vodovima i masovnim koljačima! Na kojem od ta dva flora ti igraš? Pičko jedna nostalgična! J-e-b-o ti Bijelo dugme majku! J-e-b-o ti Lepa Brena majku! J-e-b-o ti Džoni Štulić majku! J-e-b-o ti Paket aranžman majku! J-e-b-o ti komunizam i svastiku i majku! a-ha a-ha
a gdje su mus/limani .. Tito je primnio is/lam zadnji dan.. Bosna kao nasljednica mus/limana bi trebala da se umjesa u ostavinksu raspravu .. SEJO KOMSIC bi trebao da vice HELJP u un
al\' mercedes , 280 iz 72-ge ( vlasnistvo Jovanke Broz ) i tamno zeleni Cadillac kabriolet iz 68 god ( vlasnistvo J. Broza , licni poklon ondasnje amerike ) , al eto , ni s Cadillacom mu se ne uvukose u guzicu ........... a vidi danas pobogu brate mili , fukari i musica u guzicu zauhar
sve se nema a gledaj samo sta je limuzina imao vise nego Engleska Kraljica!
DANAS OVAKO KAŽNJAVAJU: SITNI KRIMINALCI (OBIJANJE TRAFIKA I RADNJI) - 1 GODINA ZATVORA KRIMINALCI (KRAĐA AUTA) - 1 GODINA ZATVORA MEGA KRIMINALCI - (DIREKTORI KRAĐA PAR MILIONA) - USLOVNA KAZNA 6 MJESECI ULTRA KRIMINALCI (POLITIČARI KRAĐE STOTINE MILIONA) - NEMA KAZNE TITO JE KAŽNJAVAO OBRATNO ZATO JE 99% ŽIVJELO A 1% JE BILA SIROTINJA DANAS IMAMO 1% MULTI-MILIONERA I 99% FUKARE KOJA KAD PLATI SVE RAČUNE JEDVA IMA DA JEDE !!!
Titolito je svoju ideologiju ostavio u amanet svojim pionirima i omladincima, Karadžiću, Mladiću, Miloševiću, Tuđmanu, Šešelju, Lagumdžiji, Raifu i ostaloj bagri. Zato nam je sada ovako lijepo u našoj Šeher Bosni.
Komunjarama sa portala Sarajevo -x bi trebalo....predlažem da im se podjele Titine nošene, usrane gaće da ih njuše i u njima traže utjehu i nađu svoj mir.
Zar je Tito imao sta ostaviti. Ja cuo da nije imao primanja... odakle mu imovina. Garant su mu poklanjali haveri.
Zadnja recenica koja se odnosi na Orden Suvorova je nebuloza. Orden Suvorova je rangiran u tri reda i izradjivan od razlicitih kombinacija metala: prvog reda - zlato/platina drugog reda - zlato/srebro treceg reda - samo srebro Dodijeljen je : prvog reda - 390 puta, ima i trostrukih dobitnika, dodjeljivan samo zapovjednicima najviseg ranga drugog reda - preko 2800 puta treceg reda - preko 4000 puta Ako su Orden Suvorova dobili samo Tito, Staljin i Zukov, onda je to trebala biti neka \'najspecijalnija izvedba\', sto je tesko vjerovatno. To bi tek znacilo da ima jednakijih od jednakijih, sto je u suprotnosti sa komunizmom.
nije ostavio narodu nego, rodbini procitaj text :S
Imovina druga Tita je rasprodata pocetkom 1990-ih godina, a sve ovo ostalo je zrno do zrna. A ovi tz. \"danasnjici\" (da ne budem prost) ne mogu ni okreciti ono sto je TITO sagradio !!! Titin vakat, zlatno doba BiH, a BiH je srce Jugoslavije bilo, to je Tito znao i to je rekao na zadnjem sastanku u Karadzordzevu, citiram \"...dok je BiH, biti ce i Jugoslavije...\" Sve ostalo je suvisno i polemike nema, ama bas nikakve, Titin vakat vodi debelo naspram ovog danasnjeg nacio-fasistickog-fuj vakta! Toliko o tome! SF - SN !
Druze tito druze tito tebe srbi lazuuu oni vole oni vole generala Drazu!
Dragi TITO, nikada zaboraviti necemo tebe i tvoja dobra djela, tvoju ostavstinu ovom narodu koju su pokrali svi poslije tebe. Jednostavno si bio najbolji, kralj!