Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vucic je uspeo da okupi oko sebe i ljude koji su bili za Djindjica kao i ljude koji su se zestoko protivili Djindjicu i u tome je njegova velicina!
Slazem se sa tobom, Duka.
Ovo govori koliko je ova politicka, kojoj sam ja do juce pripada, gubi svoj pravac i svrhu
Ovakve manifestacije i podsecanje su dobre stvari, ali to zaista nema vise nekog politickog efekta.
LDP treba da se usresredi na drugacije aktivnosti. Ovo ne ide vise ovako,
Jeftina probaganda, bas tako i deluje srpska politicka scena
Zna se koliko nas je zaduzio, a stranke neka se distanciraju od ovakvih delovanja i obelezavanja bilo cega, On je bio srpski premijer, a ne premijer LDPa.
Zoran je mnogo zaduzio svoju zemlju, a Ceda se mnogo zaduzio od svoje zamlje, pa zasto onda daje sebi za pravo da obelezava bilo sta sto ima veze sa Zoranom Djindjicem.
Zao mi je Zorana, jos ne mogu da prebolim da ga nema, ali cemu bre ova politizacija.
Jeftini politicki poeni, toliko puta vidjeni kao i sama ova konstatacija.
Zato LDP ima tapiju na Zoranovu istorijsku ulogu? Ja sam bio ucesnik svih prostesta u kojima je bio i Zoran, ali nikada ne bih ucestvovao u akcijama koje organizuje Cedomir.
Zoranu treba ukazati vast, pre svega, obelezavanjem manifestacija poput, besednistva, kulturnim desavanjima, filozofskim tribinama, izdavanjem njegovih neobjavljenih tekstova i analiza, televizijskim emisijama, pomaganjem njegovog fonda, davanjem stipendija uspesnim studentima, obilazenjem njegovog groba, podsecanjem na njegovu ostavstinu, dakle casno i dostojanstveno, a ne politizacijom. Niko ne moze da ima vece pravo u odnosu na druge, jer to nije fer prema ostalim gradjanima i time se kalja njegov lik i delo.
Oladite sa politikanstvom, okrenite se svojoj stranci i njenim problemima.
Ako cemo po delima, Aleksandar Vucic jedini moze imati tu cast da sebe nazove istinkim naslednikom politike koju je vodio Zoran Djindjic, sudeci po dalekoseznim pozitivnim rezultatima te politike. Sve ostalo je politizacija lika i dela premijera koji je mnogo zaduzio svoju zemlju. Ceda ne zasluzuje da koristi Zoranovu ostavstinu zarad licne promocije. Ali dobro, svako ima pravo da se kiti tudjim zaslugama.
Sto ga manje spominje, to bolje, cisto da se ne ukalja ugled coveka koji je bio toliko postovan.