Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEK UMIRU ISTA g-OVNA
Momak Beograd okreće topove još samo na ove što pale ambasade.
Beograd prema prištini može okrenuti samo topove.
\"Nikolić je kazao da bi voleo i da Republika Srpska iz odluke MSP-a izvuče neke pouke ali je ocenio da su izjave premijera RS Milorada Dodika na tu temu samo politički marketing.\"
Ajde malo kako je ovo odlična vest i kako je pitanje dana kad će da se ocepi PC
HAŠIM TAQI KOSOVSKI KRALJ
bice nam sad roke mandoljine
Amerika igra monopol, a Rusija igra sah. Jos je ovo daleko od zavrsenog. Da prevedem \"cerace se oni jos\" , ako se prije toga ne raspadne UN, bas kao i LIga Naroda prije njega. A onda smo j..li jeza. SVI! Ukratko, nemate se cemu radovati bandoglavci.
evo pajdo Milosevic mi se okrece u grobu, pa zar i ovo da doceka \"Kosovo je (bila) Srbija...\"al mu ga suknuse
komsija iz n... 22.07.2010. u 21:53 Slazem se,treba se okrenuti buducnosti i saradjivati medjusobno.srbija i kosovo i republika srpska i bosna. Ovakva kurčenja su vas i dovela u situaciju da ste izgubili Kosovo a samo nastavite tako pa će i RS nestati, tj. ukinuće ga isti oni koji su odobrili da postoji. Što se kurčite kad ste impotentni, a već godinama ga samo primate pa vam se izgleda osladilo.
ma kakva saradnja. treba ih izolovovati dok god ne predaju zadnjeg zlocinca koji su pocinili zlocine u BiH i Na Kosovu.
TAKO JE ! BEOGRAD DA GLJEDI KAKO JA IDEM U EU ! IMA DA GLJEDIMO ONDA U BUDUCNOST KO VIDOVITI DZEMILJA :D
Slazem se,treba se okrenuti buducnosti i saradjivati medjusobno.srbija i kosovo i republika srpska i bosna.
MRŠ U 3 P.M.VI STE SVE I ZAKUHALI,O SEBI SE ZABAVILI,BAGRO BJELOSVJETSKA SMRDLJIVA !