Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De ljudi malo razmislite svojim tintarama kad pisete. Slucaj Hrvatska - Slovenija je jasan ko dan. I corav bi vidio koliko su slovenci prokleti i drski trazeci tudje.
Ma da, ne valja Hrvatskoj ni jedan susjed, ne samo sjeverozapadni. Sa sve i jednim susjedom je u konfliktu što se granice tiče. Jeste li se ikad upitali dragi susjedi u Hrvatskoj, da nije možda do vas? Ili je pak do svih ostalih zemalja oko vas?
@posmatrac Posmatrac je li s tobom sve u redu? Razumijes li ti uopce sta ja napisa? Sasvim logicno i jasno!
Ne valja ni severozapadni ni jugoistocni a ni juzni susijed!? Mlatite se za nekoliko kvadratnih kilometara mora!? A Srbiji kazete zaboravi kosovo! Uskoro ce traziti I Talijani svoje, a vremenom ce I djavo doci po svoje! Uzivajte....
Jasno kao dan! Slovenci nece dobiti ni jednog kvadratnog milimetra hrvatske zemlje i mora. A kako su pohlepno navalili da iskoriste clanstvo u EU i navale na ono sto nije njihovo. Medjutim nista od toga! Ovo je samo pouka Hrvatskoj da znaju za buducnost kakav im je sjeverozapadni susjed i kako se prema tom susjedu treba ponasati.