Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje su sad oni sto popljuvase bosna air i njihovo izlijetenje sa piste uz opaske "ja samo croatiom letim" sad ce biti "ja samo lufthansom"
...imaš listu najbezbjednijih kompanija...nešto mislim da je život važniji od par stotina eura više...ovim low cost tramvajima nebi letio sve da moram 15 sati voziti...
Nemojte panicariti bezveze. Svaki dan samo u Evropi se obavi preko 13 000 komercijalnih letova. Jedanput u pola godine neki avion izleti sa piste, i sve prodje bez problema. Dok u cestovnome prometu glavu izgubiti za trenutak... BH Airlines i Croatia Airlines da nisu sigurni nebi mogli letjeti u EU i CH. EU ima listu zabranjenih kompanija koje ne smiju letjeti u EU, i na njoj su kompanije iz Afrike, srednje Azije i slicno, a ne iz straznjega dvorista EU (Balkana)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Amidzica mi ovo isto kao u partizanskojh eskadrili, kada Zeko i onaj drugi slete ma Milica gaj bez prednjih kotaca...
Teh.greske se desavaju svakome, mogu samo cestitati pilotima za dobro obavljen posao i snalazljivost pri slijetanju bez ljudskih zrtava.
svaka čast pilotima pa su se snašli u ovakoj situaciji...
dobra strana: nema poginulih niti ozlijeđenih. avion sletio na nos, ali je ostao na pisti. a ona loša: ebiga, ode avion... zaključak: ko je kupio ovaj, kupit će i slijedeći!
Ma najsigurnije putovat sa bracom Turcima ( Turkis arlines ), sa novim avionima, a ne sa ovim iz vremena Yuge
na vrat na nos..
Tako je i Hrvatska sletila na nos u EU i eno, boli ih i nos i glava i dupe a Boga mi i dzep i stomak. Trebali su sacekati da svi zajedno odemo, ovako, uzlijecu a padaju umjesto da slete, hahahahahahahah
osjeti li se to tračak "zavidluka" ?
Sizif nema se kome zaviditi. Zaviditi to je jedna veoma losa osobina kod ljudih. Sama spoznaja da je 77% BDP-a Hrvatske zaduzenje, da je Hrvatska duzna 55 milijardi eura + kamate, bolje bi rekao da nas Bog sacuva dugova, kamata i duznickog ropstva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Onski zapis konverzacije pilota i tornja: http://www.youtube.com/watch?v=U01ZAkq9YfI#t=23
Evo sve strucnjak do strucnjaka, sve inzenjer do inzenjera. Ne brukajte se i ne pisite gluposti, kad ionako ne znate nista o tome...
Haahahah,neka je.Steta sto se nije zapalio.
drugim riječima: kad smo tužni, i željni prijateljske utjehe-zovemo hamonhamona
ima li vecih govana od novinara....
aha, njihovi jarani političari :)
Sve Tudjmanove korporacije iz 1990tih propadaju: Croatia Records (bivsi Jugoton), Croatia Bus, Croatia Airlines (pred stecajem sa strajkom stjuardesa i drugih), a Tudjmanovcima najvaznije da preko HRT-a pozivaju sve katolike na popisu da se izjasne ko Hrvati i time se direktno mijesaju u unutrasnje odnose u BiH. Zna se kako ce se izjasniti: Nacionalnost: Bosnjak Vjera: Katolicka Jezik: Bosanski Nacionalnost: Bosnjak vjera: Islam jezik: Bosanski Nacionalnost: Bosnjak Vjera: pravoslavna Jezik: Bosanski Nacionalnost: Bosnjak Vjera: Jevrejska Jezik: Bosanski
Moze li mi neko samo objasniti kako vi od avionske nesrece opet stigoste do balkanskih plemena i prebrojavanja krvnih zrnaca? :-O Jel moguce da se sve svodi na to? Jesmo li stvarno toliko bolesni?
Bosnoslav Propadaju kao i u Bosni i u Srbiji, narod još nije shavtio da su se o tome vodili ratovi, da se opljačka država i u svakoj bivšoj republici danas su vlasnici 90% ukupnih sredstava uži krug oko 200 porodica koje su imale čvrste veze sa političkim liderima. A ovog prolaznikabh samo ignorište, to je samo jedan plačeni provokator.
Mehanicki problemi su prisutni u svakoj aviokompaniji manje ili vise a sletanje na nos bez posljedica znaci da su piloti vrhunski odradili svoj dio posla jer je u pitanju izuzetno rizican postupak.
Vazno je da nema povrijedjenih, svakoj kompaniji moze da se desi ovo sto se desilo Croatia Air. Cestitke pilotima.
nema te kompanije koja leti a da joj se nije desio incident jedina razlika je u tome sto se low cost kompanijama koje stede na odrzavanju i koriste rezervne dijelove sumnjivog porijekla desava vise incidenata od drugih, ali opet incidenti ovog tipa se desavaju svima
Pa se vozi za tupavim hrvatima Kad je hrvat znao ista nego pokosit livadu ili iznajmit sobu na moru -Sobe, sobe, sobe.....
rajka, jesi kafenisala jutros?
Uf nije mi ova kona Dusanka bila, ima zuc pa ne moze
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SVAKA CAST PILOTIMA!!!!!!!!!!!SPUSTILI LJUDI AVION BEZ PREDNJIH TOCKOVA A PO SARAJEVU HOSTAPLERI NI AUTA NISU U STANJU VOZITI"""""""!!!!!!!!!!!!!