Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Teške odluke pred Londonom i Glasgowom\" \"Teške odluke pred Madridom i Barcelonom\" \"Teške odluke pred Ottawom i Quebecom\" itd. zabavite se vi SVOJIM problemima stokooooooooooooooooooooooooo
Ovaj put, za razliku od dosadašnje prakse kada je Tadić vladao Srbijom i Priština će morati da odstupi od maksimalističkih zahtjeva. Nije kompromis kada samo jedna strana prihvata uvjete. Zato je čvršći stav nove vlasti u Srbiji za pohvalu.
Izgleda da je ova u pravu, stvarno teske odluke ih cekaju. Samo sto je pristina mnogo gora nego sto treba. Dijalog bni pola toga resio, ali oni ne pristaju.
Kosovo je uvek bilo Srpsko, nadam se da ce tako i ostati. Mada kako mise sve vise cini, napravice onaj Taci haos oko nicega. Hoce covek da vlada i toti je.
Taci je necovek, Srbski narod hoce razgovo, i dijalog,ali oni se prave glupi i ne cuju to,nego vole da zatezu situazciju,A i ko zna sta je prosla vlast sve dogovorila sa njima, maprodali bi sve svoje. Zato sdaa ovi na vlasti imaju dosta problema da to ispune.
Prosla vlast je dovela u ovakvu ocigledno bezizlaznu situaciju, nadam se da ce dobro razmisliti i da ce se naci resenje za sve ljude u Srbiji i Kosovu.
Teske odluke ih cekaju. Mislim da ce jedni trebati da popuste, inace nece dobro biti.
Dokle više teške odluke za Srbiju. Valjda sada Albanci treba da donesu teške odluke?
Kad netko kaze da je za nemjesanje u unutarnje stvari neke drzave , a unatoc tomu svakim danom to demantira svojim postupcima ,kako to nazvati
Neovisno o Pristini Beograd je spreman za razgovore !
Izgleda da Pristina nije jos dobila smernice, od onih koji joj daju potporu!
Koliko se da zapazit ,srbijanci jesu za razgovore ,ali Pristina nesto zateze!
Naj bolja vam je ova reklama od ovih što idu nekud