Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog fašista niko nema mira !!!
Pardon, napravio sam grešku u komentaru !!! Zbog fašista kao što ste vi (Amerikanci prokleti), niko od nas nema mira !!!
Mogao je balkan bit miran da oni nisu svoje prste umjesali, prokletnici.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo, je aždaja koju bi trebao da pobjedi Sv Đorđe, da pojasnim Sv Đorđe je simbol svijesti, aždaja simbol nesvjesnog. Ketrin Ešton je aždaja, jer nesvjesno kaže, ili pita, može li Balkan da bude naizad koljevka mira, dok ona predvodi aždaju rata, Evropa je stalno zaraćena, konstantno je u ratu, Irak, Afganistan, Libija, a provocira rat u Siriji, i stoji na njenom pragu sa svojim bombarderima koje je zaustavila Rusija i Kina. Dakle Ešton je aždaja to jest nesvjesno vodi život i politiku. A Đurđevdan je pa bi se mogla pojaviti i svijet, to jest Sv Đorđe.
Joj sestro jesi ružna :(
Cisto sumnjam.
oni bace kosku a mi zagrizemo jbga..tko nam je kriv
Obavijestite Mrs Ash-ton da je prvi april prosao :)
A što i ova lupeta :)
Ma može kada bude Islamska država...
Bosna nikad nece biti islamska, pravoslavna ni katolicka drzava. Bosna je prezivjela i puno vece ribe od ovih danasnjih koje je nisu mogle pojesti, prezivjet ce i vas nacionaliste. Zivjeli Bosanci
uvescemo mi Cionisti red, samo polako, dok se svi ispucaju i istrose ...
Dobra ova Ashton za ispleskat.
moze moze, do iducheg klanja lolol
Nemoguca misija xD