Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa u pravu je žena, trebali smo i mi Bošnjaci izvršiti agresiju na Dubrovnik, opuhat kojeg Goyu, Rembrandta i sl., prodat i živjet ko gospoda ko ''Crnogorci''.
Birokratija potpunog besmisla, ni u kom segmentu u Crnojgori, ni za nijansu ama baš ništa nije za primjer.
I ovi se stranci zajebaju sa nama. Primjeri im ko u crtanom. Eno tamo američka ambasada se bavi izgradnjom crkve, ovdje CG nekakav primjer...
Nemaju 3 predsjednika, ima ih 600 000 (ko sarajevo) nemaju dodika, Izetbegovica, spirica, ivankovic-Lijanovica (ovaj za dvojcu krade) i td i sl.
Nemaju, imaju hudi samo i jedino bijelu tehniku i umjetnine koje su opuhali sa KOnavala '92. De odrasti balavi kretenčiću.