Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Tomo zna bar latinicu mozda bi i kraljica majka dosla u srbistan... ovako nista..
Sigurno se joj cetalji pustati sirtaki..
Posjeta Njemačke Kancelarke gđe Merkel Sarajevu je jedinstvena prilika da domaći političari iz prve ruke dobiju informacije o putu izlaska naše zemlje iz krize i načinu kako to zagovara EU koju u ovom predmetu predvode Britanija i Njemačka. Umjesto laganja i friziranja stanja i šuplje priće, mislim da bi trebalo zahtjevati od Predsjedništva i Vlade BiH da najhitnije krenu u popravljanju gospodarstvenog stanja u zemlji i da vide sa uvaženom gošćom o vidovima pomoći u ljudstvu i materijalnim sredstvima Njemačke i njenih stručnjaka BiH. Sve drugo je mazanje očiju i skretanje sa biti problema zvanog BiH.
ne daj angela ... ako grci i srbi odu rusima, obama će biti jako ljut ... ne daj, kolko god da košta a ako stigneš, navrati i do našeg tročlanog predsjedništva ... nek narod makar misli da nešto rade
sama činjenica da bi mogao, koštaće evropu ohoho ... a i ne treba baš toliko
Ovo je vrh licemjersta njemačke diplomatije, ali i činjenica da je Srbija postala važan faktor na Balkanu.
masovni ubica Merkel traži nove žrtve na Balkanu...na redu Srbija i Bosna...
Sjeverno Kosovo. Šiptar pozvoni Srbinu: - Dobar dan, komšija, koljiko očeš za tvoja kuča? - Pa, da kupim lepi stan u Beogradu i da ne brinem puno - dve kile u zlatu. - Evo tebi četiri kiljograma u zljatu. - kaže šiptar. - Zašto toliko? - Idi kupi stan u Ljubljana, da te ne seljim dva put.
@hilmo......Jedna pjesmica..Uciteljica ustani Berisa i odrecituj jednu pjesmicu:Moze uciteljice, Trci srbin ljivadicom ja ga ganjam sikiricom. Uciteljica sjedi Berisa dvica, zasto uciteljice. Da si ga stigao bila bi petica.
Ide Andji (mama) da im mjeri puls,pazi Angela onaj gubavac gleda te ravno u oci i laze takvi su ti srvi oni prvo sebe ubjede u laz pa drugoga lazu i sve misle to ce proc, kao i za Srebrenicu...!
"Vučić, kako je ranije rekao, očekuje da će kancelarka iznijeti teške riječi o Kosovu i Metohiji, kao i o nekim drugim temama, ali i "najljepše moguće riječi o srpskim reformama i ekonomiji". Hmmm, Vučko, Vučko, štaće ti onda pohvale od ove?