Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ako sam prema kome bio skeptican to je prema Vucicu.Ali lik radi posao... Statistika je pokazala proslu godinu.Vise je imao radni sati nego bilo koji ministar u Vladi Srbije a za godinu dana je presao vise kilometara nego svi ministri zajedno.Nema te zemlje sa kojom ne radi,predsjednika i premijera da nije dosao u Srbiju ili da on nije isao.Jos Amerika ostaje a to ce biti zadnja zemlja.Sa ovim Erdoganom je u dva mjeseca jednom isto tako i sa Putinom.Tu su tradicionalno kinezi
o Merkelovoj da ne pricam.I mislim da ga svi svrstavaju u neke grupe a ja mislim da je on bas Njemacki igrac.Svaka situacija koja je bila nezgodna i napeta,obavjestavao je Putina ali je isao u Njemacku.
@premudri Ma on prati instrukcije mame Merkelove.Da se sve okrene naopako on ce nju slusati.
Srbiji donira novac, a ovdje trazi glasace i dobice ih. Ma nije dzabe ona stara "glup ko bosanac"
E pa brale prvo se svojta pomaze pa tek onda drugi.
@Dr.mr. pa ako se svojti pomaze sta smo onda mi? Izdrkotina pa nam ne pomaze?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bosnjak je niza turska rasa, pise u enciklopedijama
cime se ti bavis..
Vučiću kupiću ti fiću
Ovaj ce Kurcic do ramazana preci na islam koliko je u zadnje vrijee navalio na AMIDZU.Dzaba vuku ga geni korjenima i tu se tesko suprostaviti.Volila bih kad bi on bio putokaz ostalim koji se pate a nece da priznaju poput Laktaskog vepra
Nemac?
@PAOK Ooo,vlašino još nisi krepo?????
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
sin dolazi kod starog u posjetu...
Tako radi drzavnik !
Podeliste Boisnjacima klikxovcima dorucak ! :-) Bravo!
sta je sudbina, Vucko albanskog porijekla polaze cvijece Kemalu Ataturku takodjer albanskog porijekla! hajt pa reci da nema sudbine!
Pickolika usnica je vlaskog ( cincarskog ) porijekla.
A sta vas dva hocete reci da je on poturica a vi Srbi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Posjeta familiji
Džaba sve al turci vole srbe, a bošnje u nevjerici. Kao kad bi sad Izetbegović posjetio Putina.
Kmetovi
Republika Turska ispostava Srbija
Eto vas tamo.
Neka netko skuha crnu jaku kavu...placam 10 eura :D
Da obidje svoje korjenje