Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi hrvati su uvjek nedužni, zaboravili su crnogorce. opet ih neko zaprljao, sreća srbi nemaju more inaće bi oni bili krivi. albanci ih zaprljali. hahahahaha
\'\'Ove vijesti ,jednostavno ne mogu biti tacne u potpunosti.Slazem se sa podacima koji su navedeni da je smece zatrpalo najljepsi dio Dalmatinske obale,ali ne mogu se sloziti s tim da je stiglo iz Albanije.Albanija je,to znaju svi cista zemlja-Islamska. U toj zemlji,cak ni papiric ne padne na ulicu,a da se odmah ne pokupi i baci u kantu za smece-kao u Sarajevu,sta da vam pricam dalje.Mi ..Albanci i Bosanci smo se cistoci naucili od Turaka i Arapa. Oprostite dragi citaoci prljave Evrope,ne pominjite Albaniju u kontekstu prljavosti.
kakve su to zemlje gdje se slucaj smeca ne moze rijesiti kako dolikuje, strasno. mislim, ove sto se racunaju kao razvijene, za ove uslje sto ne znaju sta je kontejner i reciklazu otpada, hajde de. Pohvalno je sto se U Hrvatskoj i Srbiji pocelo i te kako voditi racuna o otpadu, za BiH ne bi se reklo. Treba uvesti kazne za odlaganjen otpada na nepredvidjenim mjetima, a povesti racuna o reciklazi. treba EU da im uvede drasticne kazne za takve stvari.
sto si tezak covjek, pa vidi se na ambalazi odakle je
Hajde, crnogoraca na obali nema ni toliko da mogu za jednu opcinu smeca skupiti, oni gore iz planincuga nikad nisu sisli dolje. a igle i kanile, katetere, to jos ne koriste. Igle i kanile, kateteri, to je iz italiju, a uginule zivotinje, to su ovce iz albaniju, posto kod njih po plazama hodaju ovce.
Sto se tice morske struje na Jadranu , uvijek se nakupi algi na ovoj strani u ovo doba godine i idu obalom sijeverno prema Sloveniji tako kruze prema Italiji ali ne dolaze ponovo na ovu stranu!
stvar je morskih struja, ironija ti je plitka
Ne kontam da iz Italije otpad dodje na Peljesac, osim brodom.To je iz Albanije jer Albanija granici sa Hrvatskom! BIH4EWER
prvo, tekst je prenesen sa hrvatskih portala. drugo, porijeklo smeca se vrlo lako vidi po natpisima na ambalazi. trece, postoje snimci na hrvatskim portalima ambalaze i vecinom jeste iz albanije. cetvrto, smece se baca u more i po italiji, crnoj gori i hrvatskoj (i svim ostalim zemljama) i to svakako treba osuditi - ali je kontraproduktivno razvodnjavati sad slucaj albanije. peto, komentar za sa-x i peljesac je totalno bezveze.
Albanije i Italije?? A iz Crne Gore vjerovatno nije jer to je ekoloska zemlja? Hrvatsku da ne spominjem jer oni su nam ogledalo u EU. Evo moje glave ako vi na SA-X znate gdje je Peljesac!
Strašno, taj dio Pelješca (Žuljana i Trstenik) je posebno lijep sa divnim plažama, netaknutom prirodom, bistrim i čistim morem : ( strašno