Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocisdasi samo vi mastajte o propasti zapada i da ce vam to pomoci da spasite Smrdiju i Kosovo .U toj nadi ce te umrijeti cekajte dok doce na celo Amerike Husei Obama i Jo Bajdn on vam zna dijagnozu bolesti a i lijek od kojeg ce te ozdraviti nadam se da ce vas nesto prezivjeti za pokazivanje u Zoloskom vrtu! Antisari cojeka nagradili Nobelovom za uspostavu dijagnoze vas koja je pocela sa Kosova Pogledajte dokumentarac Smrt Jugoslavie da se podsjetite sto ste uradili sebi samima najvise i dalje srljate u Beogradski Pasaluk !
kurac je on uradio bilo sta.. on je samo radio ono sto mu je naredjeno iz USA.. isto kao Djukanovic kad je priznao Kosovo a sada se tamo tuku na ulicama inace je njegov otac bio jedaqn od najvecih fasista i kvislinga u Finskoj
divi mu cefa,e moj Nobel
Zasluzio je,spasio je Kosovo od srpskog fasizma
Prije samo nekoliko dana su saopstili kako su mnoge od dodjela ovih nagrada nezakonite, tako da ce i ovaj slucaj sigurno zavrsiti u kanti za smece jednog dana. Tako su naveli niz primjera, slijedi vjerovatno skora revizija...samo sto nije...tako da vise nije zlato sve sto sija...ova planeta srlja ka provaliji i nalazi se na samoj ivici zahvaljujuci nekim idiotima, pojedincima, koji odlucuju o sudbini naroda, to se vidi i po ovoj navodno nobelovoj nagradi. Fuj!!!
KASA SE NAGLO PRAZNI ! ! ! ! Američki automobilski giganti i stupovi ekonomije GENERAL MOTORS i FORD izgubili skoro sav CORPORATE CAPITAL na padu Berze na Wall Street-u i sada se kreću ka neizbježnom BANKROTU. FORD je vlasnik Švedskog Volva KOJI JE JUČE OTPUSTIO OKO 10.000 RADNIKA (sa koperantima) izazvavši PANIKU U ŠVEDSKOJ, POSEBNO U GETEBORGU. Island je takođe pred BANKROTOM...... tako da će i skandinavci uskoro da PUKNU i zabave se o svojoj muci i ostave Balkan na miru.
LOL NVEROVATNO, NOBELOVAC IZAZVAO 3. SVETSKI RAT
nadam se da ce prije nadgrobni spomenik podici!!!!! Prava nacisticka faca. Jebo mater svooooju
iznenadio me izbor.. dosta pozitivno... covjek je uspio da bez problema stvori novu drzavu bez rata, i to drzavu koju ce priznati sve drzave ex-yuge osim Srbije i (trecine) BiH. da mi je neko pricao ne bih vjerovao
E moj Nobel...raznio bi se dinamitom da si živ!