Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
j..eb...o vam on više m...ajku više pričate o njegovom zdravlju nego o SMRTI kooju je on donio neka crkne odmah sad ... da je pravde on bi završio odmah sad kao ČUŠEVSKI...TV i velecjenjeni SAxcom bi prenosili smaknuče koji bi bio sa samo1 METAK...koji bi naplatili njegovoj porodici tj...poslali fino sinu i majki da uplate u roku od 8 dana kao i svaku drugu kaznu!!!!!!
Raspadao se da Bog da,smece jedno usljivo!!
moze se osuditi i objesiti za 7 dana, jos bolje nabiti na kolac. sve se moze kad se hoce. sve ostalo je zavjera a mi pamtimo i racunamo.
Radio je mnogo na gradjevini, poderali servi vlaxa iz Bosne. Izgleda da je mnogo i dr.ko pa mu ruka otkazala. Karadabic nije sebi to dozvolio on je s kozama ljubav vodio. Dva sveca serpska odose u PM. Izdase ih kukavicki servi!
Svaki put kad neko od RS \"predstavnika\" i komsija treba da odgovara oni su zaboga bolesni i trebaju im svima doktori... ISTINA je trebali su im doktori za MOZGOVE njihove ali prije 15 godina!!!!
Ma sta vam je samo sam se malo usr\'o :) hehe
Prije da advokat nece dozivljeti pocetak sudjenja POTPISUJEM OVO!!! :-))9 AL ME NASMIJA... a usput ko je stariji Ratko ili advokat?????
Ratko Mladić,uvalim mu glavić!
Ne zasluzuje on da umre tek tako...
naravno da nece docekati sudjenje ni presudu..kao sto nije ni milosevic, kao sto nece ni karadzic. zato su ga sad i uhapsili. umrijece i on, i to ce mu biti olaksanje, umjesto da trune u zatvoru... ali neko to od gore vidi sve. Bozija kazna ga nece mimoici.
kakav su oni narod, pa to nema ni u p.m.
a usrolog ??
Šaljiću, ti Boga mi, ko da si završav\'o advokaturu na Pravnom Faxu u Sarajevu, pa kakva ti je ovo priča majke ti ?
Ništa onda objesićemo mu sina.
Prije da advokat nece dozivljeti pocetak sudjenja.
Neka, docekat ce njega Bozija kazna na drugom svijetu u Dzehenemu!!!
UMRI VIIISHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....!!!!