Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta sto vas vise nije pobio,znao je covjek sta radi.TITO I PARTIJA !!! A SVIM FAŠISTIMA JEBEM MATER
I ja *** svim fašistima mater, a pogotovo komunistima.
@Scirea Papčino Tito se birio protiv fašista...Idi se obrazuj malo seljačino brdska!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Danas, kada postajem pionir Dajem časnu pionirsku riječ: Da ću marljivo učiti i raditi poštovati roditelje i starije, i biti vjeran i iskren drug, koji drži danu riječ; Da ću voljeti našu samoupravnu domovinu Socijalističku Federativnu Republiku Jugoslaviju Da ću razvijati bratstvo i jedinstvo i ideje za koje se borio drug Tito; Da ću cijeniti sve ljude svijeta koji žele slobodu i mir!
@scirea IZGLEDA DA JE DEDO BIO U HANĐAR DIVIZIJI, PA ZAPLATIO GLAVOM.
Tuđman ti je zločinac. Vama Neofašistima će se suditi za koji dan. SMRT FAŠIZMU - SLOBODA NARODU !
Tito i Jugoslavija su već sto godina najomrženiji u Hrvatskoj, i, stoga je logično da trgu daju ime Ante Paveliića. Politička i Vatikanska doktrina je utkala u biće hrvatsko mržnju, prema Srbima, Jugoslaviji i Titu, i u najširem smislu to je "karma" hrvata. Kroz ovu mržnju u oba svjetska rata su u prvom sa Austrougarskom pokušali uništiti Srbe i uspostaviti granicu na Drini, granicu Zapada i Istoka, to jeste katoličanstva i pravoslavlja, u drugom sa Hitlerom i NDH u istom imaju u planu istrebljenje Srba u BiH i uspostavu granice na rijeci Drinii. U oba ova pokušaja Muslimani su im bili saveznici i u prvom i u drugom svjetskom ratu.
Tita ne vole samo neradnici...
Pa da naravno danasnji Hrvatski lideri citiraju velike fasiste poput Ante Pavelica pred masama i daju kroz metafore, u gromoglasnom hukanju tamnoputim nogometašima, ali i u izjavi ministra Željka Jovanovića da "nepoćudne pojedince u nogometnoj organizaciji treba istrijebiti kao komarce pri isušivanju močvare", što je HHO prepoznao kao fašističku retoriku iz Goebelsova filma o Židovima kao štakorima. O pozivanju Radimira Čačića na zloglasni Gestapo da se i ne govori. Ali sve u svemu trg MARSALA TITA smeta jer se protivi naravno sadasnjoj fasistickoj ideologija koja s ekrije ali je uvijek tu ;)
Prezirem komunizam iz dna duše ali Tito je bio mehlem za nas balkanske divljake. Što se tiče poruke iz Zagreba, ako je Tito to što vi kažete, šta je onda Franjkec, čovjek koji je Hrvatskom vladao kao najveći diktator i pri tome osiromašio stotine hiljada građana? Jel sramota imati njegov trg u sred Zagreba?
@Scirea Sve sto si naveo su tadasnje cinjenice ali tada se bolje zivjelo nego sada!!!Ne znam ti ali ja sam imao prijeljepo djetinstvo a mojoj djeci danas tesko sta mogu obezbjediti sto sam ja tada imao!Inflacija itd ali svaka prosjecna porodica je u godini dana barem 2 puta mogla otici na odmor i to bez poteskoca a ja danas da djecu odvedem na more moram svake godine kredit podici.Hodalo se ulicom bez straha dok danas hodamo ko mungosi dva koraka pa se ispravi da vidis da slucajno koji kreten ne sasipa rafal na nekoga zbog 100KM!Nacijonalista je bilo i tada ali su ti isti sa drugima znali sjesti,nasaliti se i ne pomisliti da digne ruku na nekoga,zasto?jer nije se smjeo usuditi jer je znao poslijedice i da ce biti kaznjen, a to je ispravno za nas mentalitet treba cvrsta ruka jer samo tako moze funkcionisati drzava na ovim prostorima.Pa ti sada meni reci kad je bolje bilo tada ili sada.
Budimo realni, Tito je proširio Hrvatsku za Istru i više od pola Dalmacije. To što je neko bio maltretiran, pa i ubijen,...ti nisu poštovali zakone: Nije se smjelo govoriti ništa kontra bratstva i jedinstva, ništa kontra Tite i Partije, ništa protiv socijalizma i rahat si bio.
@scirea ...imal' te sokole ?...bekni...
Komunisti 45-92 i nakon presvlacenja dresa: četnici 92-95 Kome je tito i partija valjala pa je gladio muda a imao sve ,on se kune u tita ,ni jedan BiH srbin a ni hrvat ga ne vole organski,a hvala Bogu sve manje je i bosnjaka koji imaju simpatije prema tom vremenu,a ovi "ostali" slobodno ga u nebesa kujte,manjina ste...
zive u komunistickim stanovima a sve ne valja tito,a sada vam ove vase demokrate ne daju posla a racuni ko da zivim u new york_u,u jugi ako ti se nije svidalo odes raditi negdje drugo jer jer ti je tito to omogucio,a bilo je posla u jugi...besplatno zdrastvo,skolovanje a sta su to dobro donjeli ovi vasi???a to sto se nije smjelo ubijati,krasti i separirati se a da prodes nekaznjeno..to se kaznjava u svakoj drzavi...
Živio drug Josip Broz Tito !!!
Komunizam je zamaskirani fasizam. Komuniste su imali rigoroznije zakone od fasista a narod su drzali kao taoce. Bože sačuvaj me od fasizma, komunizma i zapadnjačke "demokratije" !!!!
Tito je bio diktator i njegov rezim je poubijao vise ljudi u bivsoj Jugi nego Hitler... ZA MALOG ZDEPASTOG,COPAVOG DIKTATORA TITA, MAO~ CE ~TUNG JE BIO MALA MACA
Jebem ja tebi majku fašističku, pizdo mala !!!
TITOISTI NISU NISTA NAUCILI OD TOG DIKTATORA, LJIGAVCA TITA , NEGO DA PSUJU, TAJ MALI ZDEPASTI KEPEC IM JE ISPRAO MOZAK...ONI I SAD U PODSVIJESTI VJERUJU DA DJELUJE KOMITET...SAZALJEVAM VAS!
Hadži-Tite mi, ovi građani nisu kao što su bili, to sto država propada nikom ništa, ali sve ostalo je jako važno.
@Scirea Jebem ti sve mrto da ti ***, fašisto krvava iprokleta !!! Jebem ti svaki atom i svaki djelič svako ženskog djeteta u porodici, nacisto, ustašo, balijo i četniku kretenoidni !!!
Šta su ti djeca @Scirea-ina kriva? Tito je PROŠIRIO HRVATSKU donoseći im Istru i više od pola Dalmacije, a Tuđmanin je zločinac ratni. Tito je ovdašnjim muslimanima dao posebno, ali pogrešno ime. Ipak, ta posebnost u muslimanskom imenu nacije je prilično vrijedno. Tito vječno zaslužuje glavnu sarajevsku Ulicu Maršala Tita. Najveći sin u muslimana!
Za mene je drug Tito svetinja !!! On je največi predsjednik svih vremena !!! A ove fašiste treba streljati javno pred narodom, kako nikome više ne bi palo na pamet da ovakve stvari piše i govori !!! Smrt fašizmu, sloboda narodu !!!