Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdravljam svaku radio stanicu koja emituje UGXprogram urbanog sadržaja, a pogotovo kad je u pitanju muzika! MEĐUTIM! Na Grbavici (područje MZ Kovačići) frekvencija 90,9 ne radi skoro nikako ili, povremeno, ali uz vrlo jake \"smetnje\" u prijemu tona! Zašto???
Koliko u nasem gradu ima radio stanica? Ako je i do dobrih hitova, aferim. Neka radija. Medjutim, \"Antena\" je zastario pojam, podsjeca me na onaj jeftini i netacni TV program iz Oslobodjenja. Antene vise niko ne koristi, sad kablovsku, imamo satelitske GPS prenosnike, bežične tasture i touch pad, i druge bezicne uredjaje, HD, 3D, LCD. Antenu smo nekad izvlacili iz mobilnih telefona velicine cigle ili nam je dedo davno cico antenu u dnevnoj sobi jer je bio snijeg na kanalu Saraj 3. Tad je trebala dobra antena. U proslom vijeku. I jos nesto: Radio Antena vec postoji u Jelahu. Jelah se prvi sjetio. Predlazem rebrendiranje, hitno.
muzika nije loša, ali treba vam neka voditeljica sa prijatnim melodičnim glasom
ljudi mislili dobit ce para.. nema, nemaaa.. mozda sutra
jeko ova crvena :D
Lik na trećoj sliKi je vjerovatno dobio na poklon steznik iz telešopa i sisobran.
treba li vam tonac ?
pa cekaj sad .. je l\' ovo RSG ili ANTENA radio ?