Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode lincura, ali tako je to kad nema narod od čega da živi, jebaji ga
lincura iskorjenjena, triton u prokoškom jezeru istrebljen, tornjak postao hrvatski autohtoni pas, bosanski konji poubijani, hercegovačko magare samo što nije izumrlo, hutovo blato uništeno.... treba li još? koji smo mi genocidan narod ....
Na predzadnjoj slici nije lincura, nego kunica-stolisnik
Kako je krenulo opet će kod nas zavladati kuga
Pih, pa ja ovo jutros ovcama položio da jedu u mene mi u nas puno selo ovoga uh, umalo se ne zayebah da reknem đe sam... ekipa see ya soon....odoh se obogatiti :D
A gdje ste fotografisali ovu lincuru? P.S. Šalu na stranu, ljudi su izgubili smisao za ljudskost i čuvanje prirodnih ljepota, više je faktora, prije svega socijalni..
Turcine, sve si upravu al kad vidis da i kad u bolnicu odes moras sam sebi kupit lijekove onda se postavlja pitanje sto ikako ici u bolnicu ako se i kod kuce mozes lijeciti. Cjela je drzava naopaka....tako da socijalne vrijednosti su na dnu.
Šta sve pročita i opet ne skonta za šta je dobra ova biljka osim Kuge... :D
za motanje