Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pošteni Hercegovci... nas daleko poznati po švercu...pardon, po poštenju...da im nije BiH da imaju gdje preprodavati prošvercane robe crkli bi od gladi. A ovako su tajkuni većina i ne valja im država. Mrš u Hrvatsku ....
Nije ispravno sto tuces po sverceru a pogotovo naciji. Ovo ne rade hrvati, ovo rade drzavni sluzbenici zbog kojih tvoji tajkuni moraju skuplje prodavati, ti ovim ispadom samo stitis drzavne tajkune koji otimaju zalogaj iz usta naroda. Naravno da si ljut i ogorcen zbog nepravdi,ali krivac nije trgovac vec drzavni sluzbenici 'svojim' porezima tjeraju narod na sverc jer je nemoguce prodati kad drzava duplo oporezuje.
ma neće oni prevarit, pogotovo ne državu, tako je i TIBRA napravio carstvo, krao na mesu i sad je najbogatiji u BIH. Ovo je država za kriminalnce samo oni mogu uspjet. Eno i Mamić dobio najbolje placeve za solare, frajer u Hrvatskoj pronevjerio desetine miliona
Ma ja udri po malom čovjeku zbog par ovaca, da nebi narod pitao gdje su milijarde iz proračuna i autoputeva, i ovi novinari su dio mafijaške strukture i zamagljuju pravi kriminal.
Ljudozderi dignite cijene ovaca nebil narodi postali vegetarijanci. Pa da je zvaka, ma i jedan fening dice porez samo da zarade na zalogaju naroda. Na svakom koraku gledaju i ljudima i uvoznicima da otmu hranu iz usta. I sta ja sad trebam carinike i policiju gledati kako stite moja gradjanska ljudska prava? Glupost, zbog ovih carina ja si ne mogu kupiti janjetine i jesti 'slatku' janjetinu a drzava i drzavni sluzbenici malo pa malo, na racun drzave jedu janjetinu redovno-NEPRAVDA!
Baš me čudi za ovo iz Posušja
Pravda za jagnjad! Završiće u Jablanici,u pola cijene..Beee
Gdje ce ih tolike hraniti samo 1 dan a ne duze...
nije on pokusao prevariti carinike, samo im nije ponudio koliko su trazili. Plata carinika je 800 maraka a svaki ima stan, kucu i vikendicu. Kako???
Zna li se koliko ih je do sad sa prevarom prešlo!? 😂🤣😂🤣😂🤣 Ovaj put se nisu mogli dogovoriti oko talova!
Ovdje lud zbunjenog, pa opet kod njega u štali smješteno, lola će ih do mraka poklati sve i šta ćete onda, možda u kožicu naplatiti dažbine...
sta god da kupite. uvoznik za bih- siroki brijeg, posusje, mostar.
imaa Celo na Orasju njemu tutnes 5 joja i ide svenista ne mora se carinit.
Ukr'o čo'jek 10 hiljada maraka od države, to jest pokušao i to je kod nas vijest. Šta će mo sa ovim što kradi po 10 pa i 100 puta više od toga, ima li ih gdije?
Eto glasaca, ima da SDA, HDZ i SNSD iduce izbore debelo pobjede!
Joj kad god te tri stranke budu pod istom recenicom odmah mi je neka muka
Kae oduzeto ti je, ali vozi ih kuci
Beeee četverokutni