Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakav muzej, što će to nama. Može li neka crkva, džamija, neka teološka škola, medresa ili slično?
ma koga boli neka stvar za ovo zar ne vidite po komentarima
Ne znam jesam li normalna ali osjecam nostalgiju za tim vremenom a nisam ni rodjena u tada
pišite malo o tučama na grbavici i ispred mašinske škole
... 84 je pao snijeg i skupio se citav svijet..
Od stare slave se ne živi, ali treba pozitivne stvari obnoviti, čuvati. To je sve naša istorija, kako god se na Olimpijske igre sad gledalo- politika, lova, Slovenija, uvertira.... Međutim, teško ljudi mogu povezati, posebno u tako malo godina, ovo i ono, ili ono i ovo, kako ko voli (ono za ono) heh. Samo upitnik, dušebrižnički, pa jel moguće? Moguće je, moguće. I danas se vide posljedice tih paljevina i ostalog zla. A paljevina i dalje traje, mislim figurativno, a često i doslovno. A nije bukva.
A šta ja sad tu mogu?
Evo ti onda ništa ;) Nihilizam.
'84 je pao snijeg i skupio se čitav svijet...
Mislite cekamo opet neku donaciju ili neki novi kredit da nam neko ponudi... Koliko smo para dobili od donacija mogli smo od Bosne citave Dubai napravit ...
Ih ti bi samo donacija ..ovaj sto dolazi malta ko pravi baca fanglom ko lopatom ...