Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Logicno,nesto izginulo,nesto otislo u trece zemlje u potragu za boljim zivotom,natalitet nam u opadanju,jer su nam nacionalisti obezbijedili sigurnu egzistenciju
Titoisti su ostali Titoisti,a oni koji to zapravo nikada nisu bili su se vratili svojim korijenima,i uzeli su kokardu i slovo U(90% muslimana bilo u Ustasama u 2 svjetskom ratu ),i vezali su zastave 92,da nas uvedu u krvavi rat,i da nas nakon tog rata pljackaju 25 godina. Ne bi bilo krvavog pira,da narod ograniceni,na svim stranama,nije glasao za svoje nacional kriminalce.Koliko se sjecam i muslimani su glasali za SDA,koja je dobila izbore 92,zajedno sa SDSom i HDZom,toliko i o njihovoj svijesti. Evo nas danas isti taj trojac pljacka i unistava,nikada nam nije bilo bolje,hahah.
"Srpsko more"? Zar ne primjetiš oksimoron? Zvuči kao "Ćelavi bez ruku za kosu se vuku"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gledaj koliku smo drzavu imali,odes u Dobrovnik ili u Beograd,ko da si izasao ispred ulaza,a sada cak imamo 23% BAkirove fildzan dzamahirije.
ĐAVOLU MALO BILO :)
Sta ces,ovima sto su iz Medjedje i Ustikoline sljegli u gradiove,dosta i ovih 23%,treba im stalno pokazivati ovu kartu,da vide mkoliko ih nigdje nema na mapi.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
I sve će ih biti manje jer ovi IDIOTI koji nam vode netom nastale države su toliko pametni, stručni, sposobni, pošteni da ko god ima mogućnosti, ko god ima i najmanju šansu pobježe iz ove vukojebine u kojoj su ostali a žive i kroje naše živote odnosno upravljaju našim životima Dodici, Čovići, Izetbegovići, Lagumdžije, i ini lezihl***vići koji su nas doveli do toga da i 20 godina iza jebenog rata gledamo kako spasiti vlastiti život od umiranja od gladi i bijede, dok se oni baškare u bogatstvu i raskoši, PUSTO IM OSTALO, AKO BOG DA!
Jugoslavija je značila prkos Hristu, prkos Svetom Savi, prkos Srpstvu, prkos srpskoj narodnoj prošlosti, prkos narodnoj mudrosti, i narodnom poštenju, prkos svakoj narodnoj svetinji - prkos i samo prkos. Sad ce mo mi napravit nesto manju drzavu sa velikim imenom - Velika Srbija.
Arnauti su svakako ispali daleko najpametniji od svih pelemena, ne samo da im se broj i pored "silnih genocida" udvostrucio, vec su jedini u potpunosti ispunili tadasnje politicke ciljeve, mada su im i ambicije od tada dosta narasle. Srecom, makar je Banja Luka uspela dosta da nauci od politike doticnih, posebno u polju lobiranja.
a morali ste staviti kartu gdje se pokazuje etnicka pripadnost ccccc ....
Šta fali? Pa nije sramota biti pripadnikom nekog naroda. Raspadom Juge svi su izgubili, a najviše Srbi i Bošnjaci (Muslimani) jer su jedino naša dva naroda rasparčani u 3-4 države. Doduše ne ide nešto ni ovim mononacionalnim tipa Hrvatska i Slovenije.
Srbi pobil i protejarli u inostranstvo ukupno miliona ljudi iz bivše Srboslavije
1 milion
Srbi protjerali papke u gradove,sto je jos gore,treba Karadzicu spomenik da dignu
Podaci Agencije za statistiku BiH govore da je 2005. godine na biroima za zapošljavanje bilo 500.941 osoba. Deset godina poslije, taj broj je veći. Naime u septembru 2015. godine u BiH je bilo 539.703 nezaposlenih osoba.
S tim da je broj zaposlenih u istom periodu mnogo veći.
Pasoš je izvađen, još malo para da nakupim i zdra`o.
Kako je lepo bojom obojena velika Srbija.
Fakat, gdje nađoste ovu ratno-srbočetaljsku posljednju želju od karte?
bravo srbi!!!!! DOMINACIJA
Dominacija abortusa i bijele kuge.
Ima i toga ali nažalost - pratimo svjetske trendove... Kao po pravilu samo negativne, ali opet, pratimo... :)