Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ramazan Serif Mubarek Olsun.
Iako sam Hrvat iz Sirokog zelio bih svim muslimanima koji ce postiti u Ramazanu izraziti podrsku. Budite ustrajni i neka vam Bog pomogne u vasem naumu.
Probaj i ti jednom postiti. Ja sam rodjen kao musliman, ali sam ateista, tako da sam to uradio jednom, nista nije bez veze u Islamu, pa tako i post. Tijelo se cisti tokom ramazana. Ono cega se sjecam kad sam postio taj dan, je bila radost kad sam se napokon dokopao vode i hrane. Kako mi je to prijalo. Fin osjecaj.
meni je i sauna dobra, a muslimanima zelim lak post. ramazan serif mubarek olsun
Vidim da neki pisu nije zdravo 18 sati biti bez vode i hrane, pa uvijek su nevjernici i oni upitni vijernici nalazili izgovore.
ni halva nije kao sto je nekad bila :(
mislio sam nema tog cara, nema te radosti, nista nije kao nekad
Ramazan dolazi, dolaze i " Duracell Muslimani " ( tzv. " Veliki Muslimani " )
jesi ti onaj Hornet sa taggeda?
JOŠ JEDAN IDIOT, "Z ILEGALAC" NAJGORE JE KAD TI ALLAH UZME PAMET.
hajd' neka je ti imas vjerujes u srednjovjekovnu magiju vidim da se za tebe evolucija zaustavila u VII vijeku zalosno
neka si ti meni izašao iz ilegale nakon 50 godina.
OPET SE POJAVIO ONAJ KRETEN GAETANO, ON MORA U SVAKOJ ČORBI DA BUDE MIRODJIJA. HAJVANU OHLADI, UHVATI SE MEIN KANFA I IZUČAVAJ GA. TO JE TVOJA BIBLIJA.
Papčino retardirana.
RETARDIRANI PAPČINO
...e sad su politicari MIRNI...ramazan, halva, kafe, lokumi jos vise umrtve "mrtvog bošnjačkog čovjeka"...još mu vecu koprenu spusti na oci... milina i raj za "nestašluke" nestašnih "podobnih"...
Ovima sto pisu lose i sto se svadjaju bilo bi ljepse da nista ne pisu. Bosnu cijelu prekrili ezani, radost nek donesu ramazanski dani.
Ovi ateisti sve naki umjetnici nadji bolan poso radi nesto u zivotu !!
a vi "vjernici" kao radite petkom idete na dzumu u 10 i vise se ne vracate na posao sada ce te se tokom mjesec dana vaditi na post
šta se žališ ćifute , ne vjeruješ i hoćeš neka prava idi kupaj ribice ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ona je mogla gola na slici biti.. al' to smo mi.. djevojke i zene gole a kad dodje ramazan onda slusamo ilahije i kaside, nosimo mahrame i idemo na teraviju.. cast izuzetcima i Allah ih nagradio, elhamdulilah da nas jos vise bude..
Zato će za Barjam biti miris bureka i pive
Pa zar ima ista ljepse nego kada dođe ramazan i kad vidim nas narod ovako, dođe mi da suzu pustim, neka vam allah dadne snage da izdrzite i da prepostite ove ramazanske dane...!!!
da nije halve i baklava ljudi ne bi ni znali da je ramazan. A generalno su halve i ostali kolači najavljivači svetih mjeseci. Vjerovatnoća i jahač apokalipse biti u obliku hurmašice i mirisat na somun.
Čini mi se da mjesec Ramazana pocinje..
HOCE SUTRA BIT DUG DAN UHH