Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje je potreban pritisak naroda, pritisak ulice. Političari sami su nedovoljni. Mislim da je vrijeme da intelektualci, umjetnici, nevladine organizacije dignu protest. Njihova šutnja je nesnošljivo glasna.
Bosnjaci moraju izaci na ulicu ! Bolje se okrenuti Rusiji i Kini nego Eu i Americi ako to znaci da cemo postati Evropska palestina gdje manjina vlada vecinom !
Ma hajte molim vas😁😁
Trojkasi su ovaj narod nepovratno podijelili. I za 30 godina bit ce vi ste oni izdajnici, djeca izdajnika itd, osveta ce trajati naredno stoljeće.
Umjesto ovolike priče, zar nije sasvim normalno da potpredsjednik da mandat onim koji imaju većinu u parlamentu. Zar to nije osnov demokratije, a ne priča, mi smo pojedinačno osvojili najviše glasova, mi moramo biti dio vlasti. Zbog takvog stava SDA, čitava Federacija može biti kažnjena. Sada smo u fazi štapa, nakon mrkve, koju smo sisali skoro 30 godina.
Kmeeeeeee. SDA neće biti u vlasti. Kmeeeeeee. Sebiji nisu priznali diplomu. Kmeeeeeeee. Džaba SDA platila preletače. Kmeeeeeeee. Nećemo biti u nadzornom odboru BH Telekoma. Kmeeeeeeee. Neće Sejdo imat za šljive. Kmeeeeeeee. Ako propadne SDA s kim će DF u koaliciju i kako ćemo Sejdi punpat glasove. Kmeeeeee …
A nije ni tebi maslo za ramazana
Sprema nam se zlo veliko ,a mi nikad razjedinjeniji...Treba zbiti redove,ali uz političare koji jedu 30 godina narodne pare teško ćemo se ujediniti.Potrebne su nove snage na sceni,mladi i koji vjeruju u neki program.
Pa tu su nove sage...sta bi sad ope.. sda je dosta vise...
Odlican komentar. Svaka cast.
Bhtelecom je na nišanu Američke administracije zbog kupovine Kineske oprema (Huawei) za širenje 4g mreže. Kakve Osmica, prisluškivanja i ostale gluposti. Sve je u Amera izraženo u dolarima. Kosovari su državu dobili na pladnju jer su znali kome odnijeti pare. A mi smo svoju državu krvlju platili
Ključ pomirenja Bošnjaka je u rukama SDA...neka prihvate vladu federacije i tako pokažu da su spremni sarađi ati.Ovako se vidi da samo žele da ostanu na vlasti.Drugi problem je Nikšić koji liječi komplekse.Ukratko Bake e Nikšić trebaju otići..
Uff... kapa dole
Sprema se Palestinizacija u Bosni
A sta to tebi znaci palestinizacija...jel to da ne mozes zaj...hrvate ili kontrolirati srbe...jebiga to vec traje neko vrijeme...i vidis da ne boli pa sto te brine...opusti se...nek svak gleda da svojoj vecini ugodi i bice svima bolje
Jedina razlika između tebe i Komšića je što Sejdo ne tuče žene ...
Da potkrijepimo i dokazima : https://ibb.co/93cKp5Q
a jes ga napao.Dodik je mala maca za Mikulica.Stvarno su oni iz SDA bili obicne ckepi
Je li popio koju pa dao izjavu ili onako
Nije on popio.Ne poznajete čovjeka. Zorane kapa dole.Iskreno,sveobuhvatno,argumentovano.
Na ovog uljeba sam bio zaboravio.Odakle sad ispade.