Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pandorina kutija zla iz devedesetih se otvara pomalo, što će još iz toga izaći?
izaci nece nista osim sto ce srbija uci u eu...
bumo vidli, kažu slijepci
Radomir Marković, Rođen je 1946. godine u Lukavcu kraj Tuzle. Naše gore list. Poznat po mnogo čemu, između ostalog rukovodio je hapšenjem bračnog para Drašković juna 1993. Danici Drašković je opalio šamar u stanici milicije.
Digli prasinu oko ovog novinara zato sto je bio jezuit i sprovodio vatikansku politiku kao i sadasnje rukovodstvo Srbije i regiona. vatikan je osnovao EU sa ciljem kreditnog zaduzivanja zemalja kako bi lakse sproveli ekumenski pokret i uspostavili jednu svjetsku vladu i jednu svjetsku vjeru koja je u sustinu obozavanje boga sunca Vala sto svjedoce obeliski u Egiptu vasingtonu i Vatikanu.Nazalost uspjece u tome zahvaljujuci zatupljenosti sirih narodnih masa.
zatvori prozor, ukrast će te netko
u srbiji je ubijeno desetak novinara...zasto je curuvija poseban??? ...ja bih prije reko da svi vole da se bave tim radi reklame...100% sam siguran da su 10 minuta nakon ubistava znali tko ga je ubio
...a što su novinari pobijen?...mirjana bila nervozna?
90% ubijenih je radilo za amere,engleze ili njemce....u to doba nije bilo interneta pa su oni svojim textovima trolari narod ko sto mi to sad radimo :)))))....50 milina maraka je dobio otpor da pravi pometnju po beogradu....vecina danasnjih ljudi koji su bili u otporu kazu da ih je nakon sve ga sramota...desetak ih je snimilo i dokumentarce sta su radili a jedan takav dokumentarac je snimila i aljazira......u svakom slucaju malo ih je slobo pobio i to dokazuje sam da je bio previse mekan i sazaljiv....a takvi nemogu da vladaju srbima
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
...rahmetli salem miso je bio sudija i ljudina...kad se približio "neformalnim centrima moći" (lijepog li eufemizma) otjeran je sa posla...a uskoro i iz života...teško će se u skorije vrijeme naći tako hrabar čovjek....neko pout njega i eu naedba, pa da sekonačno sa domaćim smećem raščisti...
pa da zagine. miso je primjer. a blo bi lijepo da neko ode u zatvor
Da sada hoce ovi prozvani lagano dati imena ovih nasih veleizdajnika sto su u vlasti a ruju za racun Srbijanske DB,pa da napravimo narodno veselje kod vjecne vatre,a nije iskljuceno,tajne su zati da se otkriju,kad tad.
Polako Legija daleko je polovina,trecina,amnestija i ostali bakraci,trebao si to ostaviti za kasnije imas ti vremena da izdas jos koji bestseller..
propjevao zlocinac... neka neka...
Ovoj bandi koja vlada Srbijom vise ni rodjene majke ne vjeruju. Sve go kvisling do kvislinga.
Uf, taman sam se ponadao da ce dan proci bez neke budaletine i ti sve upropasti. Zaobisli me svi antikrmojedi, gaetana i ostala retardirana druzina, ali tebe neki djavo natjera da se javis bez povoda.
Da, dragi moj Pinokio, potpuno si u pravu. Zato je bolje da me ti, tako normalna i stalozena osoba, izbjegavas.
Ćumurija na Milji.... ;-)))
Joj al ste dosadni sa ovim Curuvijom