Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milane, gdje mi je pošiljka sa eBay-a?!
03.12.2014 narucio sugavi display za mob sa ebay-a, jos nije dosao poslije 2 mjeseca.. jutros trazio refund.. odobrili su, ali display je kao u BiH od prosle sedmice... nije dosao na destinaciju jer je ovaj garant bio zauzet kandidaturom :)
mozda je prilikom kontrole paketa pomislio da je to "povrsina za razvlacenje lajni" jer je idealnih dimenzija, pa je to jednostano prisvojio ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo dvoje ne znam ali sa Čavarom nema naprijed...
Onaj celo ko kurton izgleda
Osim što od naših političara, koliko znam, niko nije završio političke nauke ili diplomatiju isl. da bi bio kompetentan za posao političara, pitam se - šta ovi ljudi koji su kao ova Melika specijalizirali hirurgiju, ili ovaj ing. mašnstva isl... -šta vi radite u politici? Zašto ne radite svoj posao za koji ste se školovali? Ja ne mogu vjerovati da se u ovoj zemlji traži sve - osim kompetencije za posao političara (a o onim nepismenim i polupismenim kadrovima, da i ne govorim).
Masinac, doktor medicine, inzinjer saobracaja ... Predsjednik i potpredsjednik federacije? - Sta se od njih ocekuje i koje su im obaveze ali i prava? - I dajte da konacno vidimo kompletan CV! "Od početka aktivnog bavljenja politikom obnašao je razne funkcije." - Jel` po babi ili po stricevima? Il nije? Rezultati svakog od njih do sad, sta su uradili dobro a sta lose. I naravno Imovinska kartica od prije i danas. Jesu li mogli zaraditi to sto danas imaju? Pa cemo ozbiljno razmisljati i diskutovati.
ja bi ovog cavaru mada sam musliman, ovo dvoje drugih su mi vise za nako nekog normalnog posla. dat im nesto da tipkaju kucaju kakve seminare i tako.
Koliko je ovaj Čavara ružan da neću dat djeci da gledaju dnevnik iduće četiri godine.
Milan je gospodin za ovo dvoje!
Jel`? Po cemu? Po bradi, po mjestu rodjenja ili ... Daj malo vise, ako vec znas! Da i mi sta saznamo. :o))
E cuj "inzinjer"...
blago se nama :)
a gde sam ti jaaaaa
sad će da nam upale svjetlo! pogotovu ovaj ljigo čavara
"Diplomirani je inžinjer saobraćaja i komunikacija, a zaposlen je u BH Poštama, gdje radi kao direktor službe za međunarodni poštanski saobraćaj." Ako bude radio kao služba na čelu koje se nalazi nemojmo očekivati rezultate idućih 10-ak godina.