Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lazu tita mi
Tvrtko bi tita nakautirao :)
kulin bi rusiju razcarupo kao kokos :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
da nije zalosno bilo bi tuzno. a ko nam je kriv kad, eto, ispade ni tito ni jugoslavija nam nisu valjali. samo jadna budala moze dozvolit razvaljivanje necega sto je funkcioniralo i sto je mozda samo trebalo nadograditi i prilagoditi vremenu. kad se sjetim '91 i '92 i koliko je samo idiota glasalo za hdz, sda, sds sve su razvalili, i mi skupa s njima. samo njima milioni i milijarde a nama karina
Za dobrim konjem prašina se diže ;-) Kad ti jedna supersila posvećuje prostor, i čini sve da te oblati, znaš da si faca...
''Dok se obraćao građanima na Protestu načelnik Tuzle Jasmin Imamović je rekao: "Šta ja mogu učiniti", a okupljeni su uzviknuli "Daj ostavku". Bravo za Tuzlu! Ludost je očekivati od onih koji 20 godina generiraju samo jad, bijedu i kolateralne štete na sve strane da bilo što riješe u ovoj državi. Sve što ovaj psiho-patogeni ljudski resurs generiran u vlasti može ponuditi jeste nastavak kriminala, patološko laganje, obmanu i manipulaciju masama, kao što su to radili 20 godina .
eee da si ovaj clanak napisao dok je on bio ziv..,
ima i istine u ovim karikaturama, ali bolje i ovo, nego biti pod sovjetskom čizmom.
broz je bio izuzetno inteligentna osoba i drzavnik koji je imao kao i svi svojih mana i vrlina. nije medjutim cak ni on uspio promijeniti balknske gene naroda i narodnosti. za tako nesto je potrebno drugacije skolstvo i nekoliko generacija da se stvari pomjere sa mrtve tacke. slicne bolesti imaju i ostali slovenski i mnogi afro-azijski narodi sto se vidi iz stepena i brzine napredovanja istih.
Jebo vas je Titi, mozete vi ku.rcu svirati..
Uvjek su svi pametni za druge, tako i Rusi za Tita. Znaju o njegovim zločinima i ostalo, a svoje ne vide. Vidi se da smo ista govna.
volio je Josip i curice guzit. kako pedofilko moze biti dobar i po cemu?!
Organizator nasilnih protesta su kriminalci Vlasti koji 20 godina generiraju pravnu anarhiju u najvišim institucija vlasti i koji su tu pravnu anarhiju prenijeli na ulice. Nadam se da će uskoro biti će privedeni pred lice pravde, ukoliko u BiH uopće ima pravde!? Plenum treba tražiti da se pred lice pravde privedu organizatori nasilnih demonstracija, a to je Kriminalna VLAST!
Nisu mnogo pogriješili
Danas se samo prave fabrike za proizvodnju NIŠTA, a što su davno predvidjeli TLN.
fabrika za proizvodnju auspuha za dalekovode
fabrika za proizvodnju auspuha za dalekovode
Marsale mogu te povuci samo za onu stvar
ocigledno da "priuceni bravari" imaju vise PAMETI, OBRAZA i POSTENJA od visoko obrazovanih porfesionalnih politicara sa kojima vjerno drzimo poziciju zadnje drzave Evrope !
BRAVAR je posteno zanimanje i svaki posten covjek ga treba napisati velikim imenom. Budala ce ga omalovazavati. Taj po struci bravar, po licnom izboru DRZAVNIK i VODJA juznih slavena je uz pomoc nekolicine jugoslovenskih komunista ali i nekomunista napravio neke od najvecih evropskih firmi. Taj BRAVAR je omogucio da Jugoslavija dugo vremena bude zemlja sa najvecim ekonomskim razvojem u svijetu. Tom BRAVARU su se klanjali engleska kraljica, sovjetski lideri, ameirciki predsjednici i citava Afrika ! Taj BRAVAR komunista "nevjernik" je u Jugoslaviju donosio MILIJARDE arapskih (muslimanskih) DOLARA
Jedini koji imaju osnov da budu zadovoljni njegovim radom su Srbi, kojima je omogućio ostvarenje sna iz Načertanija „svi Srbi u jednoj državi”. Treba imati na umu da se za vrijeme dok su četnici amnestirani i dok su im dodjeljivane spomenice i priznanja za „antifašističku” borbu, u Blajburgu odvijao genocid nad Hrvatima (niko ne zna tačan broj, ali svi se slažu da je bilo između 50.000 i 200.000 žrtava). Što se tiče Bošnjaka, niko ko ima imalo svijesti i ponosa ne podržava ovu spodobu.
podrzavamo mi aliju,bakira,zlatka,fahra Podrzavamo otimacinu od naorda, neplacanje radnika za obavljen posao Ona drzava je organizovala Olimpijske igre, Evropsko prvenstvo u fudbalu a danasnja ne moze ni kvalifikacije odigrat uzdignute glave MARSALE TITO HVALA TI U IME SVIH BOSNJAKA Zbog tebe nismo bili poslije rata okarakterizirani kao saradnici ustasa vec kao POBIJEDNICKA NACIJA na strani Saveznika !
POBJEDNIČKA, a ne POBIJEDNIČKA, mada ovo tvoje ima smisla sa aspekta Bošnjaka. Napisao sam da se moj stav odnosi samo na one koji imaju svijesti i ponosa.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Opisali su u stvari sebe....oni su bili krvavi,da krvaviji ne mogu biti...Sovjeti,naime...
Upravu su brkini karikaturisti pogodili su u sridu, šepo je bio upravo ovakav kako ga prikazuju, vozo se samo mečkama a raji poturio slomivrata fiću, pičketina vam taka.