Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To ona vise nema magisterij ali posjeduje doktorat?UUUU!/Laganja u direkt/?
Sve je kod Izetbegovića, falsifikat. Moć su uspostavili zahvalujući ratu i ogromnom novcu od donacija.
crnogorska prevarantica se nada...da je osmica uspio unistiti sve dokaze njenih prevara...i da je usput uspio krivotvoriti potpise profesora...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ko je posteno stekao diplomu nema sta da krije, a ko nije…
A u tom rasturanju države Karadzića i Mladića ne treba? Herceg Bosnu ne treba???
Sreca pa nije radila u operacionoj sali. Pa jel vam sada jasno zasto nije ostala na ginekologiji da radi kao doktorica? Jedino sto je mogla i znala je da bude šef nabavke, a u međuvremenu otjerala sve doktore koji su je provalili koliko pojma nema.
Pa bona izvadi tu diplomu (index svi imamo, ne znaci da smo diplomirali) ili se povuci i ne blamiraj se više živa bila.
E da više hoće završiti ovu trakavicu. Ili joj oduzmite lažne diplome ili je pustite da radi. 5 godina ispitujete i tek se sada kad je SDA izgubio se pokreće ovo. A i ptice na grani znaju da je lažirala sve i sve ove godine se samo šaptalo jer nije niko smio da se zamjeri Baketu i hanumi.
Dosta vise inspektora i gluposti koliko to vec traje istina je jedna da ima diplomu pokazala bi je cikusu kraja nije zatvoriti lazljivicu
Ma šta ima da, se istražuje, sve je jasno i budali
Mislim da je dovoljno uzivala u laznim titulama, sad treba malo biti osudjena i pravac Zenica. neka je tamo kriminalci zovu Profesorice. Zasluzila je najveca ponizenja, upravo onakva kakve je primjenjivala na vrsnim ljekarima koji nisu htjeli pod njenu cizmu. Zena zlotvor, kriminalac, lazljivica, falsifikatorica...sta jos treba da uradi da bi je se napokon skinulo. Ne razumijem sta se ceka!!!!
Nije mi jasno zasto bakir nije nju umjesto Džaferovica postavio u Predsjednistvo u proslom mandatu. Pgledaj joj samo pogleda, ova bi pojela Dodika za dorucak.
To isto ko kad bi usli u rudnik u Zenici i trazili sarkofag Ramzesa treceg.
Sta se blamirate zaboga više jednom riješite sapinicu ili ima ili nema da mi je majka rodjena .
Zlo
Da je pravde, kada zavrse sa provjerom,koliko je sutra je uhapsiti
neuredna
Samo im pokaži diplomu poastdiplomskog studija koji je uvijet za magistarterij i sve je u redu.....Al hebiga bio rat Alija sve završavao a bivši dekan Mulatbegovič omogućio upisivanje doktorata bez prethodne diolomeSada je šlagiran i ne može odgobarati .......Ima ona zaklela se zen+mlja raju da sve tajne znaju........
mozda ce morat ponovo polagat... al' sijeno kravama
Na dajmo se da ce je bolest pojesti ali lagano da osjeti bol i patnju,da place i moli za pomoc,nadajmo se.