Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za vas iz SDA nema niakvog pomaka jer su se vasi interesi pogubili u ovim dogovorima...
meni je samo jedno drago, sto nije prosao sporazum Covic Izetbegovic, o dijeljenju FEDERACIJE na dva dijela
Al zato ste dobri svi po 1000€. Tu se uvijek najlakše dogovarate.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ako se izetbegovic drzi dogovora sa HDZ-om o podjeli FBiH onda je ocito da nema pomaka jer su im poremeceni planovi kojima zele stvoriti svoje drzavice i tako nastaviti manipulisati 'svojim' narodima
Ocigledno da im je plan podijele BIH u ovim pregovorima propao pa sad kao za njih nema nikakvog dogovora !! Oni nas ne mogu iznenaditi jer im je uvijek bitnije da ostavre prvo svoje ciljeve pa tek onda ciljeve drzave i naroda !!
inače je narodom u bih bez podjele nemoguće manipulirati....
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Izetbegovic ni u cemu ne vidi pomak ako ne ostvaruje licnu korist
pa,sto putujete pizda vam materine, mogli ste ostati kod kuce i ustediti troskove, rezultat bi bio isti.
Vi ste, vi ste bruka Države, bruka Države. ...
sta li su to uspjeli...bilo bi dobro da nam je lagumdjija malo pojasnio...naravno nisu uspjeli nista pa nije imao sta ni pojasniti...osim da ce sada nastaviti experti a ko su experti ne smijem ni pomisliti...
dvadeset godina vi niste napravili nikakav pomak Bakire ! (sto se tice BiH)
Hajde sada narode stoko juu huu opet da glasamo za SDA juuu huu ... hmm izvinjavam se vasi glasacki listici nista ne vaze na izborima jer vec 20 godina se politicari sami biraju... i naravno to se moze zaustaviti protestima ali mi smo tako civilizovan narod da crtamo i plesemo na protestima a na utakmicama razbijamo sami sebi izloge koji hrane usta nase djece i porodica... PA BOSANCI I HERCEGOVCI VI STE CUDO NAD CUDIMA SAZRELI ZA ISTRAZIVANJE !
tuga brate,tugaa ... zadnje nade za bolje sutra se gase...
isto ko 95 kad se dejton potpisivao i prikazuju nase izbjeglice u njemackoj i viču ne potpisuj Alija mi na liniji cugamo kraj rata,sta ne potpisuj hebem vam familiju dobivate socijalu ostali bi 20 godina...
Bravo Bakire, makar si iskren, ne lazes. A ove ostale politicare gledam, pa kako im ne dosadi stalno lagati, pa isto su izjavljivali prije par dana pa se nista nije dogodilo. Iz supljeg u prazno. Ako nas mrcvarite krizom nemojte od nas magarce praviti.
Hoce li DoDickov lizac hemoroida aka Dragan Covic navratiti do Banja Luke radi podnosnja izvjestaja i trazenja daljnjih smjernica koje Hrvati u BIH trebaju slijediti ?? Jer Dodo zna sta je najbolje za Hrvate.
yebo vi jedan drugom supruge,.
Sefovi mafijaske kozanostre sve sami kriminalci i lopovi. A sto se tice onog bogatasa fincia i onog sejdica sa mercedesom sto je ugrozen, nabijem ih ja na sta prvo asiciraju. Sve su to lopovi i kriminalci mamarui im njihovu prokletu.
jedan prica jednu pricu, drugi drugu. sigurno su smrkali nesto na sastanku,... partijali uz mezu
Znači, j-e-bem mater svima na ovom sastanku redom!
Ko ovde koga kiridžija???