Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj glupi Bošnjo, nije samo u Bakiru problem, problem nam je čitav sistem, od tročlanog predsjedništva na vrhu, pa do mjesnih zajednica. Al' tako, samo vi pljujte po Bakiru, vidite kako ovi iz RS Dodika okivaju u zvijezde iako svi znamo kakav je šljam. Ta zavist prema sebi će nas odvesti do propasti.
Samo navodim primjer da moraš braniti sebe i svoje ili ćeš u suprotnom najebat'. Dakle čist primjer, protiv Srba nemam ništa, al' Dodik je šljam šljamova i svi to znamo.
Pošto je očito koliko su glup i nepismen, nema smisla da nastavim raspravu s tobom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E moj Bakire, možda neko i proguta ovo, ali.......................... svi smo mi svjesni da nam oko kuće cigani hodaju i da nama nema spasa, bukvalno nema spasa. Nisam pesimista, ja sam samo (kako neko reče) optimista sa ogromnim iskustvom. Nije potrebno da nas neko sa strane napada i tlači, za uništenje ovog naroda pobrinuo se sam narod birajući na vlast ljude koji nisu dorasili toj funkciji.
smijesni ste prije svega alija nije niakda bio izabran presjednik on jeimenoan od jna dok je fikret abdic ratni zlocinac bio izabran vecinom dakle u startu je alija napravio vojni puc jna prema tome jna je vodilarat u bih sa svojim oficirma i komunistickim vodjam a alija ih amenovo jer je i on cijeli zivot radio za vojnu pbavjestajnu sluzbu pravio ugovore sa libijom sirijom iranom i tako radio za vojsu sluzbu kos, on je napravio netvork nad muslimanima jer je udba znala i komunisticka partija da su muslimani kljuc opstanka juge zato alija u izabiraju vojnim pucom jer alija nije nacionalist njega oli kurtac za bih i beosnjastvo i zato se svadjau filipovic i adil zulfikarpasicsa alijom to mu se osvetilo u deytonu kad mu je holbrook rekao ti g dne izetbegovicu nisi legalni presjednik i svakog momenta mi mozemo pokrenuti tu legalnost ibora to mu je rkao pred deuyton kako bi potpisao sve sto mu nude prema tome kurin sin aliuja je na sve priatao samo dase obogati da se ostvari njegoa zel
Prvo vtati sve sto si pokrao pa cemo malo biti bogatiji..
Lijepa priča, da vidimo kako će i gosp. Izetbegović, kao jedan od dugovječnih aktera u nepromjenjivoj situaciji, pomoći da svi snažno krenemo naprijed.
Nema spasa ako ne budemo radili. Neradnike niko nece. Postali smo potrosacko drustvo i ekonomski zavisan prostor, a to nismo bili nikada.
Budale covjeka kaze "nasi prijatelji u svijetu", gdje to jos ima Bakire? Postoje samo interesne sfere zemalja, nista drugo i nebudi naivan kao r.h. Alija. Oni zele da te nema!!!
Pažnja. Psihički teško rastrojeni Bošnjo - Pro - zajeban1 :-)
Baliji je dan danas najdraze pljuvati svoga, jer nedao Bog da pljuje druge, mozda ce biti "nacionalista" ako to uradi. Sad ispalo koda je Bakir izvor svih problema ove drzave a nikom nista sto pola drzave prijeti blokirati sve reformske procese u 2015 kao u 2006 ako se zatrazi jacanje drzavnih institucija. I nikom nista sto neka manjina od 14% prijeti da ce blokirati sve procese i u Federaciji, ukoliko oni ne dobiju mnogo vece pozicije nego sto im dozvoljava izborni rezultat. Ne, Bakir je za sve kriv....
nije bakir izvor svih problema nego njegov babo alija i banda pod imenom sda
Je li to njegov babo, Alija Izetbegovic, izazvao rat zato sto su nas Cetnici i Ustasi napali pa klali djecake, silovali majke, spaljivali zive, ubijali dijecu snajperistima, stavljali cijele gradove pod opsadom, prijetili kompletnom unistenju Bosnjackog naroda???? Je li Alija kriv sto je Karadzic uradio ono sto jeste nad nevinim ljudima sa svojom cetnickom bandom? I je li Alija kriv sto dan danas politicari u RS-u vode istu politiku samo sto sada koriste politicku agresiju umjesto vojne? Majmune jedan cetnicki.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koja je ovo sansa po redu?
Njemu i svima onima koji podrzavaju SDA je teroristicki napad u Zvorniku nova sansa. Al mora se nekako to upakovati. Uzas sta su ti ljudi zla donijeli ovoj lijepoj zemlji. Kad tad ce u istoriji za njih biti mjesta samo u sekciji zajedno sa nacistima i svim ludjacima sa idejama jedan narod, jedna vjera, jedna drzava.
Prode vec 1 godina od izbora, za sada samo nazadak.
Ko će biti odgovoran za stagnaciju zemlje?
Bake, sta bi ti volio da se po tebi zove?
Sto kaze Marija Faruku Dokazi i Vazi.