Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upises Bosnjak Sarajevo musliman , i google ti izbaci sve samo ne intelektualac , eventualno greskom izbaci Kusturicu , Tarika Filipovica , Asima Kurjaka , ili Hasanbegovica
Od koga je, pametno.
BiH nije udružena, pa ne može biti ni razdružena. Udruženi su zločinački poduhvati sa Istoka i Zapada, u kontinuitetu već više od 80 godina, al' džaba...
Marijo Pejić intektualac? Smiješno! Emir Zlatar intektualac? Je li to isti onaj Emir Zlatar protiv kojeg se vodi istraga jer je dok je bio direktor JP "Tržnice" službenom karticom kupovao garderobu, parfeme, igračke, kućne potrepštine? Strašno! Dok se jedni bave "razdruživanjem" BiH, dok drugi to negiraju, samo se vrtimo u krug, oni uzimaju pare za te svoje priče i narod ispašta. Počnimo se konačno baviti važnim pitanjima!!!
… .još im lifa prof. dr. Kurčiććehajić da nam objasni situaciju!
iz srpske republike se godšnje iseli od 50 do 70 hiljada ljudi .Prosjek starosti u republici srpskoj je 45 godina.Za 5 godina će u ovoj genocidnoj zvorevini ostati samo 200 hiljada srba a danas ih ima 500 hiljada.
U srpskoj republici živi de facto 500 hiljada srba.Kako misle srbi u slućaju pokušaja da se odcijepe od BiH i da zaštite preko hiljadu kilometara granice srpske republike a uz to postoji kod Brćkog koridor od 4 kilometra koje bi armija BiH ubrzo presjekla i to bi bila kapitulacija te genocidne tvorevine.
Klub intelektualaca 99 se zahvalio Violeti na dodjeli pelena bez kojih ne mogu funkcionirati, sitni politikanti za jednodnevnu uporabu!
Intelektualci i Sarajevo ne ide u istu recenicu.