Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poganijeg naroda i prljavijeg na svijetu nema
Još nešto što tekst ne spominje. Ovim se ukida pravo povratka. Prilikom razdvajanja Indije i Pakistana, mnogi muslimani i hindusi su protjerani. Ali, imali su oravo povratka. Sada muslimani koji su protjerani u Pakistan gube pravo povratka u Indiju.
Moze tko pricati sta hoce, ali muslimani su najtolerantnija vjerska skupina otkako svijet postoji. Veca prava su imali i imaju nemuslimani u muslimanskim zemljama nego muslimani u nemuslimanskim. Tome Islam uci.
Znači, oni sa Šri Lanke što čiste prozore u Dubaiju imaju veća od Turčina ili našega u Njemačkoj?
I sad bi se stvarno trebao probuditi jer su ti ovi snovi strašno smiješni 🤣🤣🤣
Jači Bog tlači!
A urin im se osjeca u zraku od Bombaja preko Kalkute do Indijskog mora i Kine...
haj nek vam je sretno
Indija je mnogo podjeljena zemlja, oni imaju mnogo problema između sebe a problemi za muslimane su većinom na sjeveru zemlje.
Neka to isto urade muslimanske zemlje, jer ima bezbroj hindusa koji rade i žive po Emiratima i Saudijskoj Arabiji... To treba da uradi i Malezija, koja daje maksimalna prava hindusima
Nacija ciji se stanovnici kupaju u kravljoj balegi i piju kravlji urin, siluju zene pogotovo bijelkinje, odvratna nacija i drzava...
I onda kad kažu "najveća demokratija u svijetu" a ono teokratska država do kosti, nešto slično onome što naše komšije žele da naprave kod sebe.
Šta očekivati od prljave pogani koja obožava krave
Sto u naslovu ne pise i krscane... nije lov na muslimane vec prljavi indici ne vole nista sto im naredjuje da se moraju kupati i prati ruke prije jela
Pročitaj barem tekst članka
Najpoganiji narod na kugli zemaljskoj
Pakistan atomska sila im je vjecita rak rana
Izgleda da se ovi fašisti po raznoraznim zemljama takmice ko ce biti veci zlotvor, uvodeci koje kakve kmetovske zakone.
STA CE TA CIGANIJA IZ INDIJE (TAKO ZARGONSKI SE KAZE )
ne kontam vas