Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sreca pa je Allah pravedan, pa uvijek "pravedno" kaznjava sirotinju.....cudno je kako taj isti Allah kaznjava muslimane koji manje vjeruju, a postedi nemuslimane koji uopste ne vjeruju u njega. Ovim prvenstveno aludiram na Njemacku, Francusku itd, da se ne bi komsije ili susjedi pronasli u istom.
Nisi upucen i lupas ko maxim po diviziji ;) Allah opominje one koji su mu dragi , ali koji su skrenuli sa puta.
Pomoci obavezno i shvatiti ovo kao opomenu a ne kao puku slucajnost. Ko vjeruje u Boga treba da zna da je On svemocan i da kaznjava one koji zasluze. Ja mislim da mi jesmo zasluzili. Da sam ja kojim slucajem bog kaznjavao bi nas puno vise jer smo gamad neotesana, pijemo alkohol za ramazan, psujemo Boga, djeca nam se jebbu u osnovnoj skoli...mi smo kjafiri a zovemo se muslimani. cast izuzetcima
Drug...nećeš zamjeriti meni budali...mnogo više raja "prima" poruke od onih koji djelima pokazuju a ne od onih koji samo pričaju...hoću reći da će ljudi sa ismijavanjem dočekati tvoju poruku u 13:19 jer si u to vrijeme trebao biti na džumi i raditi ono na šta u svome komentaru pozivaš druge... Lijepa misao: "Svi žele u džennet (raj) ali malo ko slijedi putokaze do njega"
kako cu otici na dzumu kad ne mogu iz kuce maknuti od vode?
Svaka čast.Ako sami sebi ne pomognemo, neće niko...