Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošto Sofijinog oca Velju lično poznajem - dobio sam od njega i broj žiro-računa koji je u Austriji otvoren za donacije iz inostranstva. Broj računa je AT 8737 4580 0004 3485 46 BIC je: RVVGAT2B458 Račun glasi na ime Milorad Govedar, za Sofiju Čergić. S obzirom da sam ja tek jedan od komentatora ovdje, što sigurno izaziva određenu sumnju u ispravnost navedenih podataka - bilo bi fino ako bi redakcija KLIX-a, mogla da potvrdi njihovu autentičnost sa roditeljima ili gore navedenom NVO i postave ovaj broj računa kao zvaničnu informaciju. I, hvala KLIX-u za objavljivanje ove vijesti, a hvala i svima vama koji imate srca da pomognete i onima koji žele a ne mogu!
NLB Razvojna banka Banjaluka, žiro-račun broj 5620993000000198, poziv na broj 14827161. Ime i prezime vlasnika Sofija Čergić, ul. Milana Tepića 4 (adresa banke) 78000 Banjaluka
Sumnjam da će, jer mu se nije oglasio guzni haver iz Srbije.
Fedja Stukan... ocekujemo pismo od tebe... ili se danas neces eksponirati...
sretno drago djete slatko
Pokusavam zvati iz inostranstva gore navedene brojeve preko BH Mobile broja (pretplate) ali ne mogu da ostvarim vezu, probao sam i sa +387 ispred brojeva... Moze li se preko SMS-a donirati 2KM, kako i na koji broj?
IMA LI I NEKI BROJ ZIRO RACUNA???