Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba zabilježiti ovaj broj i sjetiti se akcije kad sljedeći put budemo htjeli dati marku na kladionicu, cigare, kafu. Makar dva-tri puta.
Kod nas se nista ne moze napraviti bez sadake ! Tuzno je da se novac za ovako divne stvari mora skupljati !!!!!
Mali heroji, zelim im svu srecu ovog svjeta i da se izbore sa ovom bolescu. Tako mali a vec se bore kroz zivot umjesto da se igraju Ako nista ovo im je veliko olaksanje, svaka cast svima koji su pomogli ovom projektu. SRETNO SLATKA DJECICE.
zaboga novanira zasto nerazmisljate malo dalje?? ubacite podatke za uplatu iz inostranstva zar nemislite da bi se tako puno vise sredstava skupilo ;-)
Ja kao obican gradjanin cu svim srcem i resursima rado podrzati ovakve akcije. Dovoljno je bolno i tuzno kada najmladje zadese opake bolesti i onda da u tom bolu budu otrgnuti od svojih najmilijih :(. Svakom djetetu zelim zdravlje i osmjeh na licu!!!