Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mu dragi Allah podari zdravlje i uspjesnu operaciju i svu srecu ovog svijeta...
Too, izdrži Fazlaa! :))
Upravni odbor Zavoda zdravstvenog osiguranja KS na današnjoj sjednici jednoglasno donio je odluku da uplati 25.000 eura za transplataciju srca. Koliko se sjecam Berina Hamidovic je preminula jer ova ista iz Zdravstvenog osiguranja nisu htjela bebi platiti lijecenje.Na osnovu cega je ovaj 42 godisnjak dobio novac pored desetina djece koja cekaju translataciju....ah da....magicna bosanska rijec.....STELA http://www.klix.ba/vijesti/bih/preminula-je-berina-hamidovic-beba-bez-maticnog-broja/130616012
Sretno buraz
covjeku zelim puno srece... al ovo sa skupljanjem para na osnovu dobrog bosanskog merhameta meni lici na dobro organizovan nacin zloupotrebe tih novaca. Prepisati njemacki zdravstveni zakon i ukinuti ovu nasu nesposobnu bandu... JER NIGDJE U EVROPI NE POSTOJI OVAKO NESTO DA SE COVJEKU DAJE SANSA ZA ZIVOT NA OSNOVU MERHAMETA
odlicna vijest,srecno...
Sretno ! Da se vratis ziv i zdrav !
cuj "srce mu je ponudjeno besplatno"..a jel, stvarno? ja mislila moze se kupiti..svaka cast doktorima iz Slovenije da ce mu dati besplatno OMG inace: sretno!
Inače, tebe treba samo karat kad si tako glupa....
@404: hahahhahaha jaooo nikad mi niko nije nesto tako strasno i ruzno rekao..pravo sam tuzna i sad ne znam kako cu spavati zbog toga @Sandzaklija: ma nerviraju me i cifre i rijeci u ovome tekstu gore..niti je to toliko skupo (ovisi naravno koliko vremena treba za rehabilitaciju, lijekove itd) niti se u EUROTRANSPLANT naplacuju organi..
Sretno !
Pitam se da li bi nekom normalnom čovjeku se uplatilo? Novinara, na svakom koraku...
Sarajlija druže, Sarajlija....zar si zaboravio kako je u ratu bilo...što dođe u Sarajevo i ostaje u Sarajevu a ostatak BIH neka gleda. I onda im kao seljaci idu na qrac jer su sebični.....a oni izmislili "ja, ja i samo ja" filozofiju života.
Da Sve prodje kako treba aBda!!!
Ne daj se kralju!