Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozvaću ali u k.u.r.c.u!!! Neka zove tihić , dodik,bakir, škrbić i ostala g.o.v.n.a! Što su se umelunili ovih dana , mora da je bagra na moru
ne treba uplaćivati pare jer nema nikakvog nadzora para koje se uplaćuju dok mi odvajamo marku dotle političari se zaj.ebavaju u antaliji ljeti i na alpama zimi. pomagati isključivo ljudima za koje ste se lično uvjerili da im treba pomoć. ovo drugo je najčešće samo davanje pare našim hoštaplerima na vlasti.
Ja nazovem, a tihić uzme sebi... Ko će znati kome idu te pare od humanitarne akcije 80% bolnici, a 20% pokradu krezavi tihići...
Objavite da operatori ne učestvuju u dobiti (naravno ako je istina) i imaćete 10 puta više poziva. Ja ću pozvati bez obzira na to. Na ovo ne žalim, a na razne šou-ove žalim.
u ovoj drzavi sve narod mora... da se razumijemo, nemam ja nista protiv, ja bih da imam novca sagradio novu bolnicu... ali dokle vise da drzava svoje probleme rjesava preko naroda koji jedva sastavlja kraj s krajem?
Ne zovite jer se dijeli 50-50 sa operaterom...prevara operatera!
...jasta cu evo sve letim ...podrzi vam bolnicu podrzi gladne, 0podrzi bolesne svaki dan, daj za dzamiji daj za bubreg daj za leukemiju daj onom za bebe daj podrzi izgradnju mosta asfalta stale pi cke materine vise ....dok bi poreze budzet mmf i ostale kredite poraspodjelujete na svoje plate plate svoje djece buduceg narastaja regrese bonuse ljetovanja sluzbena auta svakom bozjem kur cu. Itd Gradite bolnicu.... Gdje je osiguranje bolnice? Koliko znam svaki takav objekat zakonski mora biti osiguran? Gdje su pare?
Ko će meni garantovati da te pare ne idu u pogrešne ruke