Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momka licno poznajem i vjerujte da bolju osobu gora sudbina nije mogla snaci...nadam se i vjerujem da imamo toliko humanosti da ovom simbolicnom "cifrom" spasimo ovaj mladi zivot!!! Neko bi rek'o da se odreknemo jedne kafe pa da nazovemo,ali mislim da svako od nas koji ovo citamo ima te 2 KM bez da se icega odrekne ili da sebi nesta uskrati! BUDIMO LJUDI,POMOZIMO MIRZADU !!!
bravo care
Kako ga vec poznajes, molim te uputi ga na dr Sladjanu Velkov. Imas njena predavanja na ytb, a imas i grupu na fb. Ne mora se odricati klasicne medicine, ali ako bi primijenio i njene metode ciscenja organizma prirodnim svjeze cijedjenim sokovima i jeo vise sirovog povrca, uveliko bi ubrzao proces oporavka.
Eh da zna pjevat ili muzti krave, zvao bi nas "plemeniti" narod. A ovako nema se...
Tek ga Bog dao na ovaj svijet,a vec zrtva farmaceutske mafije. Pomoc ovom momku moze samo "obican" narod (mi,prosjecni ljudi) .. Od ovih "gore",i crvenih tepiha,nema nafake. Dvije po dvije,skupit ce se. Sretno,i sabur momce.
Brate samo se ne brini, ima da se skupi!
Bože dragi šta radi farmaceutska industrija! Sirotom narodu otima 20 hiljada eura za minimalnu dozu lijeka!? Prestrašno! Pomagajte dobri ljudi! Momak tek počinje živjeti!
Sretno momcino!
Najbolji komentar na ovu vijest će biti da pomognemo momku... 2 KM je nama skoro ništa, a njemu mnogo... Sretno momak!
cuj otac mu ima 75 godina
Nama nije puno a njemu ce znaciti mnogo... Uskratimo sebi po dvije kafe i nazovimo ovaj broj..
drzi se stari
ovaj broj je nedostupan iz HT i eroneta,dajte broj koji možemo nazvati sa svih mreža i operatera
Izdrzi maleni,sreca prati hrabre.