Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od 1.4. će biti aktivan humanitarni broj za moju Majdu 090-291-006 2km
VAŽNO !!!! U broju računa za uplate iz BiH ima jedna nula viška..... broj računa je 1610000000000011 ...HVALA VAM...
RAČUN JE ISPRAVLJEN........HVALA
VAZNO!! Ima jedna nula viska u navedenom racuna Raifaeissen banke,majka je potvrdila.Znaci jedna nula je viska,ziro racun ukupno treba da ima 16 cifri.
Ima li pay pal racun?
tako mi bude tesko kada gledam njena stopala..sada je kasno pitati zasto se operacija nije uradila kada je bila mala, kod nas su uspjesno radili operacije stopala barem prije rata..zam to jer poznajem mladica kojem je uradjena ta operacija kod nas u sarajevu na ortopediji,a imao je isti polozaj stopala kao djevojcica. operacija mu je uradjena kada je mao 5 godina, i u skolu je normalno krenuo.. nadam se da ce uspjeti da ode na operaciju i da konacno hoda normalno.
Procitaj cijeli tekst ponovo , vidis da je imala puno komplikcija cijeli zivot
Djevocica je imala prece operacije koje su sprijecile da se stopala rade na vrijeme. Sa 7 mjeseci je oparisala tumor na kicmi, sa 2 godine je pocela da radi opercaije mokracnih kanala, poslije su joj stradala oba bubrega a je bila i na dijalizi 4 godine. Onda je imala je i transplataciju bubrega prosle godine. Stopala su joj tek sad dosla na red, na zalost.
Uplatio 50$ NEKA TI JE SA SRECOM I DA STO PRIJE SKUPIS PARE I ODES NA OPERACIJU
ZA BOLESNIKE I PACENIKE KOJI PUCAJU MINUSE, DA VAM ISTO OVAKO UPLACIVAO VASOJ DJECI na celu sa najvecim bolenikom i pacenikom na portalu : zarije tidibukovic = sr_chavez http://s30.postimg.org/k0tspgpxt/Screen_Shot852.jpg http://s30.postimg.org/f0wchikb5/Screen_Shot853.jpg
http://s10.postimg.org/e9x3bilc9/Screen_Shot854.jpg
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ima li neko broj od roditelja ove djevojcice?
Broj mobitela Majdine mame Armane je 00 387 61 844 118.
Evo necu izaci vcrs da gledam nadrkane droljetine u downtownu dajte broj da nazovem par puta , ovom djetetu treba pomoci , sta je sve dusa prosla do 14 i opet ima volje za zivotom. Svako dobro djevojcice lijepa
Broj mobitela Majdine mame Armane je 00 387 61 844 118.
...pred njom je zivot _