Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odusevljena sam njenim radovima, dugo nisam vidjela nesto sladje i pozitivnije! Miji i cika Troki od srca zelim sve najbolje......da sve sto prije bude juce!
Prelijepe slike, tako je talentovana ... KUPUJMO!
Prelijepo.
Ovi Sekulici pustili kor.ijene u redakciji
Meni su njene slike bas simpa. Kupio sam jednu na sajmu u Skenderiji i preporucujem svakome da kupi. Vesele su i nevjerovatno je koliko odisu optimizmom s obzirom da ih crta neko ko se tako dugo lijeci. Svaka cast Miji, i svaka cast sto se na ovaj nacin bori da osigura novac za lijecenje. Sretno i zelim ti sve najbolje!