Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam pouzdane informacije da je ovaj dečko narkoman, pa vjerovatno zbog toga mu se i suši ruka...Što ne znači da mu ne treba pomoći, svakako da treba.
NEsto nije uredu sa brojem racuna, ima dva broja viska.. Redakcija provjerite molim vas i ispravite, jer trenutno uplata nije moguca ...
Iban kod mora imati 18 brojeva...malo ti zajebavas..
Do mene je - citam napamet, aobzirom da u prvobitnoj verziji clanka nije bilo navedeno koji je broj racuna za uplate iz BiH - napamet sam unosila IBAN kao standardni broj racuna. Sad su dodali broj racuna za uplate iz BiH pa je ok :)
ima li neka dijagnoza zasto se ruka susi ili ne znaju od cega je to??
Stvarno treba biti "Maher" i znati ispuniti ovu uplatnicu.
Eh sad, kad se ima za striptizete i sve ostalo, moze se valjda i pomoci ... sta je 3000€ za ove muskarcine sto ostavljaju lovu u ovom baru, cas posla,...
Ahahhaahhaa, cuj Musafa mi :))))))))))) Ja mislila Dr_On ti vec ozenjen :))