Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zdravo, To je informirati širu javnost da je gđa Jane Alison, privatni zajam zajmodavac ima otvaraju financijsku priliku za svakoga u potrebi bilo koje financijske pomoći. Dajemo kredit na 2% kamatne stope za pojedince, poduzeća i tvrtki pod jasnim i razumljivim uvjetima i stanju. danas nam se obratite putem e-maila na: ([email protected])
Za sve one koji mogu i zele pomoci tu je Facebook stranica "Pomozimo Admiru Đeliloviću", uskoro ce biti aktivan i humanitarni broj pa vas molim da pomognete :) Hvala
090 291 005 To je humanitarni broj koji je aktivan od danas popodne Pozivom se skida 2 KM sa racuna i poklanja se Admiru za lijecenje
Kazu "Dobro se dobrim vraca"
Dajte humanitarni broj?
Pokusava se i to napraviti ali do telekom operatera je i do procedure
090 291 005 To je humanitarni broj koji je aktivan od danas popodne Pozivom se skida 2 KM sa racuna i poklanja se Admiru za lijecenje Hvala !