Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Anne Ette Rasmussen ....... h.e.b.e.m. him njihova dupla slova ! Sta je 11.000 eura ?! To je p.i.h.i.c..k.i.n dim .....Prosjecna plata tamo zaposlenih iznosi toliko !
ZASTO ,,klas,,Sarajevo vise ne proizvodo GOLF KIFLICE,to im je bio najbolji proizvod do sada. GOLF KIFLICE,GOF KIFLICE,GOLF KIFLICE,IT\'D VOZDRA HERZOG IZ DRINIVACA HERCEGOVACKIH
ko zna kako bi ga rado,ova u sredini primila!!!
Šta znači, PREDSTANIŠTVA ?
zasto je iznos prikazan u eurima, ako euri nisu zvanicno platezno sredstvo u BiH? zar je tesko bilo napisati preko 22.000 KM?