Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Franjo Komarica je pokazao svoju ljudskost, veliki covjek i Bosanac.
haj suti sta ti znas karino
Odlazi veliki covjek, nadam se da je dobio dostojnu zamjenu. Sretno!
Otišao nam Puljić, evo ode nam i Komarica :(
Čestitke našem dragom don Željku i neka mu je svemoguči na pomoći Sa Dodom mu neće biti lahko
Tko god se rediou BiH normalno da je Bosanac, e sad što nekima smeta ono Hrvat, Srbin, Musliman e to je druga tema. Ja sam lično Bosanski katolik. A to Hrvat može i nemora.
ti si katolik iz Bosne. Bosanski katolici ne postoje. Kao sto ne postoje slavonski, njemacki, brazilski ili bilo koji drugi katolici. Katolik je osoba, pripadnik Katolicke Crkve. Kako je samo jedna Katolicka Crkva na svijetu, onda postoje i samo katolici, a ne bosanski, hrvatski, francuski ili bilo koji drugi katolici.
033* to isto kao kad bi rekao da postoje samo jedni pravoslavci. U Americi se zna jesu li Ruski ili Ukrainski ili Srpski ... praoslavac. A takođe u Americi katolika ima svakakvih , da ih ne nabrajam.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije Čovic bio zadovoljan, Komarca nije njegov hrvat.
Bolje bi bilo Papi misiju da u RS pošalje, nigdje katolika sve ih rastjerali.
Razrješen??? Lektori, ba!!!???
VIDI KOMENTARA NENAĆITANIH I GLUPIH SVEZNALICA. BIO VELIK SVE DOK NIJE 9-tog JANUARA 2012 PRIMIO ORDEN ĆASTI SA ZLATNIM ZRACIMA OD MILORADA DODIKA LIČNO.KADA JE PRIMAO ODLIKOVANJE STO GA NIJE PITAO ZA HRVATE IZ POSAVINE. GOOGLE SVE PIŠE I PAMTI A VI ŠTO GA VELICATE SAMO UKUCAJTE DODIK-KOMARICA-ODLIKOVANJE.🇧🇦❤️🇵🇸EDI
Ružan naslov ovog članka. Mogli ste napisati "Otišao u zasluženu mirovinu...", naravno time i više nije na dužnosti. NIje on kao političari, da uzme otpremninu, penziju i onda se vrati u neki parlament da i dalje glođe, glođe, glođe... Gospodinu Franji svako dobro i da što duže uživa u zasluženoj mirovini.
Smjenili ga hercegovci
Gospodine Komarica, Vi cete ostati zapamceni kao veliki COVJEK i DOMOLJUB... Hvala Vam na vasoj ljudskosti... Bog vas nagradio....
Ostace zapamcen? Tako ste govorili i za Jovana Divjaka, pa ko ga ikad pomene?
I papa zna da u B.Luci nema Hrvata i da su samo Hercegovci Hrvati.
Oce Franjo, hvala Vam za sve sto ste uradili za Bosnu i Hercegovinu
dajgle Zeljka i sitne usne Hadzeovske.
Je li iz HDZ-ea? Saveznik sa Dodikom?
Dragom covjeku Biskupu Komarici želim svako dobro i da još dugo poživi.
Trebao je da ga naslijedi neko iz tih krajeva sjeverezapadne Bosne ili Posavine. Ipak sretno u radu novom Biskupu don Majiću.