Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prilagodite vi njeg Dodiku.Isto ste uradili i za popis,prilagodili mu entitsko drzavljanstvo a on sad hoce da ukine 200.000 bošnjaka.Jb li vas mrtvi otac
Dobro evo čekamo vas do petka bando, a onda nakon podne namaza KRENI PRIMJEROM DOPREDSJEDNIKA KARAMARKA ! Ostavku ! U Ime svog konstitutivnog naroda jer nemaš nikakvog programa rada a bogami ni rezultata !
Lično nisam zagovornik slobodne trgovine po svaku cijenu, ali u slučaju poljoprivrede komentar g. Zvizdića u vezi ne-korištenja IPA pomoći (grant sredstva) definitivno stoji. To je direktno pitanje za narod koji nastanjuje RS, posebice tamošnje poljoprivrednike - koliko stotina miliona eura su spremni da još propuste, a i svi drugi zbog njih, i da li su njihovi iracionalni razlozi vrijedni toga.
boli zeljka cvijanovica ku..c za drugu ptiliku
Poletjeli sa aplikacijom, poletjeli sa MMF om, poletjeli sa svim i svacim i dohvatili qurchinu jer nista nisu u stanju uraditi valjano.
A zasto da se mi prilagodjavamo? Sta fali da EU-u damo odyeb i uvedemo carine? Ionako duplo vise uvozimo nego sto izvozimo. Odyeb EU, neka nama svi uvedu carine, a i mi njima. Garantujem da bi se preporodili za 5 godina i svi nasi proizvodjaci bi stali na noge. Onda bi oni za nama trcali, a ne mi za njima.
Nikuda mi necemo, dokle god genocidna gamad negira postojanje vlastite drzave, negira nacionalnost bosnjak, negira bosansko pismo. Ukratko i dalje pokusava napraviti genocid nad vise od 50 posto stanovnistva vlastite zemlje. I kao bilje bi nam bilo da smo ostali u nekoj Srboslaviji, ma do sada nebi nas uopste ni bilo !
Prozovi ga ba direktno, Ivanicu mrs u red, inace...
nego haj ti nama objasni gdje ode od mmf-a milijarda i 50 miliona ? koju ce narod otplacivati
...samo na balkanu se sistemske stvari rješavaju u 3 dana. u pauzi izmeđ bureka za doručak i janjetne za ručak. do petka ssp, od ponedeljka pravna država, a od srijede švecki standard. od anomonog petka šmo jameriku vojno okupirat i primorat na kapitulaciju. bezuslovnu.
Đikani biti ćete eliminisani iz BiH.
Zec, al' s'ovolikom kurcinom
Ne brini Zvizda, nije ničija do zore gorila. Vlasi konstantno pucaju sebi u noge, uvjeren sam da je glad jača od srpstva i da crijeva krče glasnije od Baje Malog Knindže. ;)
Svaki put kad vam ovi političari kspomenu EU ustvari vam govore da im se napušite mrkih muda glupi narode :)