Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne stojimo mi nego eu steze obruc oko nas :)
Ni ne stezali ga kad banda politicarska pokra pare koje dobijamo za razvoj I ulaganje zemlje.
Zna se ko neželi da se ide u eurointegracije, zna se ko ne želi u EU..., a svima su potrebni novci MMF-a da kupe socijalni mir i tim istim novcem produže svoju vlast. Zna se i ko raspolaže novcem MMF-a, zna se zašto se taj novac ne inputira u domaću privredu, poljoprivredu, razvoj, jer tako bi ojačala država, a jaka država to ti je jaka policija, a jaka policija pohvata kriminalce... Niko ne želi da reže granu na kojoj sjedi. Sve je toliko jednostavno i svima jasno.
Jugoslavija je bila gradjanska drzava,..sta sad hocete...Htjeli ste nacionalne drzave po vasim mjerilima sada bi da pravite gradjanske...e kurko dokoljenko drage moje balije...NIKAD VISE S VAMA
I treba nam obustaviti sva sredstva i sve moguce pomoci, pa kad pocnemo crkavati od gladi onda cemo skontati i dici se da ovu bandu na politickoj sceni i mnoge lopovske privrednike (koji ne placaju poreze) skinemo jednom za sva vremena.
Zasto na to uopce cudi? Ovdje se tri politicke opcije preko 20 godina ne mogu nista dogovoriti.
ova drzava nikada nigdje nece otici tone sve dublje i dublje
To je za ocekivati,ljudi nam djele drzavu,unistavaju sve,a da mi ocekujemo nesto dobro?Bojkot nacionalnim strankama.
Uz duzno izvinjenje pojedincima ali mi nismo zakasnili 20 godina! Nismo zakanili ni 50 godina! Najveci dio nasih shvatanja,obicaja itd kasni za normalnim svijetom par stotina godina. Bezbroj je dokaza za takvu tvrdnju ali nema nacina da to utuvimo u nase lijepe bosanske glave.
Hehehe toni, fino si to sve sumiro:) Svaka cast!
Kako cemo napredovati na putu ka EU, kad ni presudu Sejdic-Finci ne mozemo da rijesimo. Dok SDA i HDZ ne prestanu razmisljati o ideji podjele zemlje i rjesavanja hrvatskog pitanja preko iste. BiH ce da stagnira i da gubi milion po milion iz IPA i drugih fondova. Nazalost takva nam je realnost.
Zahvaliti se Covicu i Bakiru koji su potrosili jako puno vremena dijeljeci FBiH umjesto da traze nacin da se ovo rijesi ... a neki i kada donesu prijedlog ne znaju da objasne sta su tim prijedlogom mislili ...
Zaostali smo mi evo ima 20 godina. Kako necemo zaostati kada nas politika SDA i HDZ.a s jedne strane ubi, a sa druge strane politika Dodika i RS-ovaca koji ne zele napredak ove drzave! Ali moramo biti takodjer realni da danasnja Vlada FBiH sa premijerom Niksicem radi punom parom da se BiH oporavi pa u nekim dijelovima i uspijeva a u nekim ne jer opet na putu ka napretku stanu oni koji su nas doveli u ovakvu situaciju. To su SDA, HDZ, DODIK, SBiH, te predsjednistvo koje ama bas nista ne rade da dovedu ovu zemlju u normalno stanje!
nema kod nas pravde dok se ovi koji su pljackali drzavu ne smjeste iza resetaka, zna se koji su, zna se ko je pokrao donacije i drzavne pare - SDA!
samo nek se ne puca...
Da li mi ustanemo i zestoko pritisnemo politicare bili bi mi ko Svicarska nego smo mi glupi i lijeni, samo sjedimo i kukamo. Usrali su se bili kad je narod ustao zbog one djevojcice rahmetli i umjesto da nastavimo niko nista...umorili se
@vlahi Kakav crni Haris jadan ne bio to je najveci jadnik i nesposobnjakovic kojeg je ova zemlja izrodla. Primjer kako se radi u politici iskljucivo zasvoj interes, znaci iz udzbenika o licnom intersu kroz politiku...