Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ama jok bona kakva eu, vi cete se prije raspasti nego BiH,Srbija,Crna Gora, Sandzak, Makedonija,Vojvodina,Kosovo udju u tu vasu eu, vidite da vam se raspad blizi, raspascete se ko srbija, eto i srbiji ce ostati beogradski pasaluk, a i vama se bolje ne pise,
yebala vas eu, vidis da propadaju ko zeton, mozemo li kako postat 52. drzava? Pa da fino pratimo bejzbol i ostale budalastine ko sav normalan svijet.
STA JE SA NAMA KOJI NECEMO U EU PITAMO LI SE MI ISTA
Postat ce clanica EU kad Sizif ode u penziju.
Kada? 2156? Kada ce RESTITUCIJA da se vrati oteto pravim vlasnicima?
Sto nas vabite u nesto uz cega vecina pokusava da istupi..?
Onaj ko jos nije skonto cemu ta EU ustvari sluzi, njemu stvarno vise nema pomoci. Pitajte Svabu, Svedjanina, Holandjanina, Francuza ili Italijana za tu EU... Hej ba: Poklonili bi vam i kucu i imanje i zenu i djecu samo da se cornu s vama i dokopaju komada Bosne... Joj, sha im rade!
Hoce,al kad Jelena Karleusa ce nauciti da pjeva:)))
Da ste nas uopste zeljeli primiti, primili bi ste nas poslije rata,kao pocasnu clanicu, ali niste zeljeli! Danas pricati o pravilima, sta je Bugarska! Ionako vas evo bar ja, ne zelimmm
Mi u Hrvatskoj sa Raskovicima,Babicima,Opacicima i balvanima na putovima nikada ne bi usli u europsku uniju..... Bosna se ne smi zavaravati vi imate karcinom zvani ,,srbijansko pitanje,, koji je razorio i bivsu drzavu jugoslaviju i bez uklanjanja tog karcinoma tesko da mozete naprid.
cares vise?!
ULRIKE...ULRIKE...ULRIKE (skandiranje iz nadrealista)
Bosni NE TREBA clanstvo sa tim licemjerima i propalitetima, ono sto BH treba je samo trgovinski ugovor poput Svajcarske i Norveske.
sto je ova ulrike dobraaaaa, svasta bi joj radio! ulrike bi urlikala!
U EU ce uci jos Hrvatska i mozda Island. Nakon toga ce decenijama biti zatvorena vrata za prijem novih clanica. Sigurno ce u medjuvremenu doci do velike transformacije EU, narocito eurozone. Moguce je da neke drzave i izadju iz EU i/ili eurozone. Realno, mi, kao i sve ovo sto ostaje van EU i nismo ni mentalno, ni politicki, a najvaznije ekonomski za takve asocijacije. Mi bi tamo bili cisti looseri, u svakom pogledu, a njima bi usporavali razvoj.
svabe su nam uvijek bili jedini iskreni prijatelji i hvala ima na tome
I to već 2012. godine. Hidžretske, naravno.