Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.facebook.com/pages/Cialdissima-BiH/322663204588967?fref=nf
Vođe ove zemlje, kada god poželite da vidite kako vam kotira zemlja koju kao vodite ne morada se mučite tražeći je po nekim spiskovima samo pogledajte začelje, odmah smo tu, uvijek, trajno za sva vremena dok nas vi vodite BUDITE SRETNI GDE DOGURATSTE JEDNU LIJEPU ZEMLJU I NJEN NAROD
Ljepše nam je u bosni, koja deklaracija? pljuc!!:::))
da se razumijemo, rezolucija i deklaracia, meni je to sve isto!;);)
Serija nepovratnih kredita...pogledajte! https://www.youtube.com/watch?t=153&v=lOhFEy2Vio4
Hocel bit kake finansijske podrske, za nase ugrozene politicare?!
Mora,juce su kleptali na sva zvona po EU i cjelom svjetu kako smo potencijalni teroristi protiv kojih se mora boriti (misleci na gradjane valjda) i eto para u kasicu prasicu za njih da se osiguraju.