Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tek sada kad čovjek pogleda ovu sitnu buraniju shvati kolika je Alija bio veličina i gromada od insana.
SDP je puno ozbiljnija i starija institucija od jednog razmaženog slinavog balavčeta. Eto toliko.
ole 23.07.2012. u 15:28 Ne dijeli se Sarajevo na istocni i zapadni dio! Nego su srbi preimenovali jedno naselje pored Sarajeva i dali mu ime CC, a onda mu promijenili ime IC. Pametnom dosta.
Nemaju šta više da očekuju od Komšića. Džaba FOM SDP klika lajkove. Crvena zavjesa poslije ove tragikomedije se spušta. THE END.
Sto se prepao zeljko njihove naredbe ,pa sve su to tatini sinovi koji su se uhljebili dobro u sdp stranku i samo guraju karijeru a gaze sve pred sobom,ne dopusti komsicu da ti idhioti naredjuju sta ra radis i da ti prosipaju pamet ,zauzmi stav ...
kako su ovi iz sdp-a licemjerni, cak ni mz, ohr.. nisu im ravni u licemjerstvu.
Sto se prepao zeljko njihove naredbe ,pa sve su to tatini sinovi koji su se uhljebili dobro u sdp stranku i samo guraju karijeru a gaze sve pred sobom,ne dopusti komsicu da ti idhioti naredjuju sta ra radis i da ti prosipaju pamet ,zauzmi stav ...
e nije vise vas precjednik :D sad je narodni !
ovim budalama jw samo preko fudbala moguce objasniti da se sve ama bas sve promijenilo
da cu ja navijati za levski
Rastrgase me ovi hemoroidi od silna sjedenja oook.
DEFINITIVNO LAGUMDYIJA I SDP MORAJU IZGUBITI IZBORE A LAGAUMDZIJA ODGOVARATI ZA BOSNJACKI INSTITUT, ZA AFERU REKET I KOMPLETAN LOPOVLUK, TE FIRME PRIVATNE NA ZENI SMINKERICI STO IMA!!! POSTANIMO PRAVNA DRZAVA NARODE PROBUDI SE I LOPOVE KAZNI
I glavni grad se dijeli na IStočni ( Srbski ) dio i ZApadni dio . ozbiljno , što da se više smaramo , lijepo se raziđemo ko ljudi , zdravo živio , svratite po nekada na kafu , onako komšijjiski , nedaj Bože pomoć u slučaju nepogoda , ko prave komšije okrenemo se svak sebi , vidite da vaše smaranje dovelo nama Dodika na vlast , a vama isto neke indijance , a da nema tih priča samo bi se pričalo kako bolje živjeti . BIH nepotrebne instorucije troše 2 milijarde , od tih para ,svi nezapsoleni imaju minimalnu paltu ,pa vi mislite ,a ništa se ne gubi .
jednostavno , cilj je FUnkcionalna BIH u EU ( ajde da fantaaziramo i da se pravimo belsavi da je to cilj ,mada sam ja protiv EU ) . Jedna strana predlaže centralizaciju i tako da dobijemo FUnkcionalnu BIH u EU . Druga strana predlaže razlaz da dboijemo dva ili tri funkcionalna dijela koja će ući u EU . svaki zahtijev je legitiman , hajde Željko ,aktuelizuj pitanje . Jedino što znamo je to daj e BIH ne funkcionalna .
SDP se urušava, to je svima jasno. Što kraće SDP sa onim šošonom ostane na vlasti, manje štete po Bosnu i Hercegovinu će napraviti. Haj\'te vi negdje drugo pa se učite voditi državu, jer ovo što ste do sada pokazali, nije ni za obdaništa, a kamoli za ozbiljne političke stranke.
ma kakva EU i bakraci. mani te se corava posla. dali da idemo putem irske,grcke, spanije... ugledaj se use i u svoje kljuse. zivijo drug komsic. zivijoooo!